Workshop over Google Tag manager door Simo Ahava

Voor fans en geïnteresseerden van Google Tag manager heeft Online Dialogue weer iets leuks! Op woensdagmorgen 7 mei geeft de Finse Simo Ahava hierover een workshop in het ODHouse in Utrecht.

Simo Ahava is een expert op het gebied van Google Tag Management en is een van de specialisten die aan Google meldt als er ergens een bug zit in hun systeem. Hij is twee dagen in Nederland voor een korte sessie op 6 mei en een uitgebreide workshop op 7 mei.

Voor de exclusieve workshop op 7 mei is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Simo start om 9.30 uur met zijn 3-uur durende workshop en we sluiten af met een gezamenlijke lunch. De kaarten kosten € 150 per stuk, inclusief lunch. Er is nog een aantal plaatsen beschikbaar, dus wees snel als je erbij wilt zijn.

Workshop Google Tag management

Dus: Workshop Google Tag management door Simo Ahava
Wanneer: woensdag 7 mei
Tijd: 9.30 tot 12.30 uur met aansluitend lunch
Waar: ODHouse, Catharijnesingel 45 (gebouw 38-46) in Utrecht 

Wil je erbij zijn op 7 mei?

Meld je dan per mail aan voor de workshop van Simo Ahava.

Nienke van der Sar - office & event manager

Nienke is al sinds 2011 een rots in de branding bij Online Dialogue. Als office manager stroomlijnt zij de werkzaamheden op kantoor en regelt en plant ze al onze Academy opleidingen. De organisatie van Conversion Hotel is bij haar in goede handen en ook de organisatie van onze andere events kun je blindelings aan haar overlaten. Met haar enthousiasme en gevoel voor humor zorgt zij voor gezelligheid in ons ODHouse en is zij ons Grill-Meisterin tijdens BBQ’s op ons dakterras. Als het even kan (lees: als het droog is) komt ze vanuit Vleuten met de fiets naar kantoor. Daarnaast houdt ze van tennissen, lekker eten en van zingen.