Summer Crash Course – Conversie Specialist

Het team van Online Dialogue specialisten, wereldwijd gezien als thought leader in conversie optimalisatie, gaat jou een fantastische zomer geven.

Tijdens deze speciale zomer editie van onze conversie optimalisatie cursus laten we je kennismaken met de essentials van het conversie optimalisatie proces, de statistische kant van CRO, de basis van hoe mensen beslissingen nemen (consumentenpsychologie) en welke tools je waarvoor hoe inzet. In twee dagen leren wij je alle basisprincipes van effectieve conversie optimalisatie en behoeden we je voor de vele valkuilen in dit vakgebied.

Inschrijven Conversie Specialist

Of download de Engelstalige brochure

2 dagen, 4 expertisegebieden

  • Uitleg van het FACT & ACT continue conversie optimalisatie proces
  • De statistiek achter CRO: vooronderzoek, test bandbreedte, analyse van resultaten
  • De psychologie achter CRO: emotie, ratio en het stellen en prioriteren van hypotheses
  • Putting it into practice: omzetten van hypotheses in designs, advies in tooling en bovenal het leren van de experts

CRO Manager

Wil je weten hoe het conversiepercentage effectief kunt laten groeien? Wat jouw data je wilt vertellen? Hoe je klanten denken? En welke stappen je moet vervullen als je structureel wilt optimaliseren? Schrijf je dan in voor deze cursus!

Je gaat echt de diepte in en dankzij de psychologische en analytische handvatten die je krijgt kun je daadwerkelijk aan de slag met optimalisatie voor je eigen website. Het is ontzettend waardevol dat je zowel de data als de psychologie induikt.

– Jade Karthaus van eyeopen.nl

Praktische informatie

De totale kosten van de cursus zijn €995,- (excl. BTW). Dit is inclusief alle lessen, het cursusmateriaal, lunch en contact met de leraren gedurende de cursus.

De gehele cursus bestaat uit twee dagen: 11 en 18 juli (VOL). De lessen vinden plaats van 9.30 uur tot 16.30 uur in het OD House (250 meter van Utrecht Centraal Station). De groep bestaat uit een minimum van 6 en een maximum van 10 cursisten.

Al het cursusmateriaal is Engelstalig, de lessen zijn Nederlandstalig.

Als de cursist alle lessen heeft bijgewoond ontvangt hij of zij aan het einde van de cursus een Conversie Specialist diploma.

Voor wie?

Deze cursus is bedoeld voor mensen die (gaan) werken als (online) marketeer, digital analyst, designer, copywriter en/of conversie specialist / manager en graag hun conversie optimalisatie werkzaamheden naar een hoger niveau willen tillen.

Deze cursus biedt je de handvatten om op zoek te gaan naar het niet voor de hand liggende “fruit”!

Sander Hoekman van Beslist.nl

 

 

Wil je meer reviews zien? Ga dan vooral naar onze pagina op Springest!

Wanneer?

11 en 18 juli – VOL!

Inschrijfformulier Conversie Specialist:

Velden met een *, zijn verplichte velden.

Wij verzamelen de gegevens die je hier achterlaat om je conversie specialist aanvraag te kunnen verwerken. Bekijk onze privacy policy voor al onze voorwaarden.

Na je inschrijving ontvang je een offerte van Online Dialogue, zodra je deze digitaal hebt goedgekeurd is je plekje gereserveerd. Wanneer er genoeg inschrijvingen zijn wordt de startdatum bevestigd en ontvang je de factuur voor de opleiding.