Team

De kracht van Online Dialogue is onze multi-disciplinaire aanpak. Wij hebben verschillende rollen en functies in het bedrijf die complementair aan elkaar zijn en elkaar versterken. Kijk eens tussen onze vacatures of er ook een rol voor jou bij zit!

Bekijk onze vacatures

Bij Online Dialogue kom je strategen, projectleads, data- en gedragsanalisten, conversie experts, psychologen en UX designers tegen. Samen met onze collega’s zorgen wij ervoor dat een samenwerking met Online Dialogue een geweldige ervaring wordt en tot goede resultaten leidt. Lees hoe wij jouw online dialoog optimaliseren op onze diensten pagina.

Online Dialogue team

Eline van Baal
Optimization Psychologist
Eline van Baal

Data-analyse vertelt wat het gedrag is, psychologische kennis waarom dit het gedrag is en hoe we het gedrag kunnen veranderen. Als sociaal psycholoog vind ik niks mooier dan gedrag en het onderzoeken daarvan. Het optimaliseren van de online dialoog doe ik dan ook met veel plezier.

+3130 7009 774
eline@onlinedialogue.com

Tom van den Berg
Analytics & Optimization expert
Tom van den Berg

Mijn passie ligt bij Online Marketing. De grootste uitdaging voor bedrijven op internet is het op de juiste manier gebruikmaken van de aanwezige data. Online kan alles gemeten worden. METEN = WETEN, OPTIMALISEREN = WINNEN

+3130 7009 773
 tom@onlinedialogue.com

Lotte Cornelissen
Data driven Optimization Lead
Lotte Cornelissen

Inmiddels ruim 10 jaar ervaring in digitale communicatie, marketing & optimalisatie. Op mijn visitekaartje: data gedreven optimization lead bij Online Dialogue. In deze functie combineer ik strategie en projectmanagement en laat klanten het beste van online optimalisatie ervaren.

Jorrin Quest
Data driven UX expert
Jorrin Quest

Met een achtergrond in Commerciële Economie en Bedrijfskundige Informatica heb ik altijd een passie gehad voor design. Het begon met mooie dingen maken. Al snel begreep ik steeds meer het belang van usability en delightful experiences. En het begint echt leuk te worden als het ook nog eens een sterke bijdrage levert aan conversies! 

Joost Fromberg
Data driven Optimization Lead
Joost Fromberg

Hoe beweeg je organisaties naar data-gedreven keuzes? Als consultant is dit mijn belangrijkste taak en focus. Privé vul ik mijn tijd met borrelen en sporten. Als ik niet in de sportschool of op de tennisbaan ben, dan wel te vinden op de Utrechtse terrassen.

Roy Schieving
Data driven Design doctor
Roy Schieving

Ik ben een data gedreven designer. Vanuit inzichten uit data en psychologie ontwerp ik varianten voor A/B-testen. Ook design ik liever dan dat ik schrijf, dat snappen jullie toch wel?

+3130 4100 176
 roy@onlinedialogue.com

Eddy Morreau
Operational Manager
Eddy Morreau

U vraagt en ik regel het. Vaker vraagt men niets, te druk, te veel afleiding, maar heb ik het toch maar vast geregeld. Dat doe ik met veel plezier bij deze mooie club.

+3130 4100 179
 eddy@onlinedialogue.com

Nienke van der Sar
Office Manager
Nienke van der Sar

Nienke is samen met Eddy het geraamte van Online Dialogue. Zonder Nienke geen structuur, zonder Nienke chaos in de agenda’s. Onmisbaar dus, al zal ze dat nooit over zichzelf zeggen, dus doen wij dat maar!

Ton Wesseling
Managing Partner
Ton Wesseling

Zodra HTML het internet maakte was ik er bij. Wat geweldig om zelf iets te maken dat door veel mensen gebruikt wordt. Ik dook in de log files van de webserver om gedrag te analyseren en te bedenken hoe het beter kan. Dit stelselmatig uittesten en automatiseren doe ik sinds 2002. Als expert en als ondernemer met veel plezier.

+3130 4100 172
 ton@onlinedialogue.com

Bart Schutz
Managing Partner
Bart Schutz

Ik ben consumer psycholoog, gedragseconoom en neuro-fanaat. Ik zorg ervoor dat websites, apps en sociale profielen beter verkopen en mensen blijer maken. Ben het hele jaar erg druk met internationale keynotes, gastcolleges en bloggen. Initiator van Wheel of Persuasion en bedenker van de Master of Online Persuasion.

+3130 4100 173
 bart@onlinedialogue.com

Kyra Delsing
Content Manager
Kyra Delsing

Ik ben geïnteresseerd in nieuwe media en technologie en de vraag hoe mensen ethisch, verantwoordelijk en kritisch omgaan met de technologie die beschikbaar is voor ons. Met een achtergrond in sociale wetenschappen, filosofie en data science dook ik al tijdens mijn studie in de wereld van online marketing.

+3130 4100 171
kyra@onlinedialogue.com

Daan Bouwmeester
Analytics & Optimization expert
Daan Bouwmeester

Na mijn studie commerciële economie aan de HES in Amsterdam heb ik mij veel bezig gehouden met analyse van online marketing campagnes, waarmee ik de bijnaam Data Daan heb gekregen. Bij Online Dialogue kan ik eindelijk inzichten vanuit de data combineren met gedragswetenschappen. Als het mooi weer is sta ik graag op mijn longboard.

+3130 7009 771
 daan@onlinedialogue.com

Susanne Ottenheym
UX Psychologist
Susanne Ottenheym

Als cognitief psycholoog en UX-designer vertaal ik gedragswetenschappelijke inzichten en hypotheses naar effectieve digitale interfaces. Ik ben iedere dag bezig met het oplossen van interactie puzzels. Wat drijft mensen en hoe maak ik interacties leuker, makkelijker? Samen maken we de online wereld steeds mooier en beter voor ieder mens.

Hans Nauta
Analytics & Optimization expert
Hans Nauta

Met een achtergrond in kwantitatief marktonderzoek en een passie voor web development, haal ik graag inzichten uit data die direct bijdragen aan een betere user experience. Ik maakte al websites in een tijd dat tekst in Comic Sans nog gemeengoed was, en hack er nog steeds graag op los.

+3130 7009 776
 hans@onlinedialogue.com

Roos van Dam
Optimization Psychologist
Roos van Dam

Als cognitief psycholoog ben ik geïnteresseerd in het menselijk brein, gedrag en onderzoek. Door gedrag te koppelen aan data komen we zowel tot verrassende als bevestigende inzichten waardoor optimalisatie mogelijk is. Ik vind het onwijs leuk om als optimization psychologist te werken in een omgeving waar mijn interesses bij elkaar komen.

+3130 4100 175
 roos@onlinedialogue.com

Reinier Koolmees
Analytics & Optimization expert
Reinier Koolmees

Sinds jaar en dag online. Met mijn Informatica achtergrond zowel aan IT als business zijde gewerkt. Voor klanten zet ik mij graag in om met behulp van technologie (en nu ook psychologie) de juiste antwoorden en inzichten uit de data te krijgen. Mocht ik dan toch een keer offline zijn dan ben ik vaak aan het Scheveningse strand te vinden.

Anouk Erens
Analytics & Optimization expert
Anouk Erens

Als data analist ben ik iedere dag bezig met het oplossen van data puzzels. Hoe meer data hoe beter! Met een achtergrond in psychologie combineer ik (online) data met inzichten vanuit de gedragspsychologie. Zo probeer ik iedere dag de online wereld een beetje makkelijker te maken.

Tim Thijsse
Data driven UX expert
Tim Thijsse

Ondanks de immense technische mogelijkheden van tegenwoordig verloopt de online dialoog met gebruikers niet altijd even soepel. De uitdaging voor mij is het achterhalen in welke fase/situatie de gebruikers zich bevinden, welke interacties hierop aansluiten en tot in hoeverre de klant hierin meegaat.

 +3130 4100 179
 tim@onlinedialogue.com

Maurice Tulen
Digital Consultant
Maurice Tulen

 +3130 4100 177
 maurice@onlinedialogue.com

Jij?
Wie wordt onze nieuwe collega?
Jij?

We zoeken een Senior Psycholoog / gedragsexpert,  Conversie Manager en Content Manager. Daarnaast kun je altijd een open sollicitatie sturen – mensen die graag bij Online Dialogue komen werken hebben altijd een streepje voor! Bekijk onze vacatures!

 +316 120 657 68 
 gordon@onlinedialogue.com

Online Dialogue is onderdeel van de Global Optimization Group – hierdoor hebben we wereldwijd 150 conversie collega’s!

Zoek je contact of wil je juist bij ons werken?