events

Kom naar onze events toe

Datum: 31 oktober 2019

De Dialogue Donderdag (DiDo) is hét kennisevent van Online Dialogue dat drie keer per jaar wordt georganiseerd in Utrecht. Deze keer is het thema: CROfest – AI inspiratie en discussie aan de biertafel. 

Datum: 22 t/m 24 november 2019
Op 22, 23 en 24 november 2019 organiseert Online Dialogue voor het 6e jaar op rij Conversion Hotel en zullen experts uit alle disciplines binnen de conversie optimalisatie wereld zich weer verzamelen op het prachtige eiland Texel.
Online Dialogue organiseert een aantal keer per jaar het kennisevent Digital Data Tips Tuesday (DDTT) in Amsterdam. Tijdens dit event komen ervaren sprekers vertellen over een bepaald thema en is er achteraf een borrel om kennis te maken en delen met vakgenoten. Bij de DDTT is er ruimte voor 100 analytics en optimalisatie managers en specialisten.

Events

Sprekers van Online Dialogue

Bij Online Dialogue vinden we kennisdeling heel belangrijk. We worden vaak gevraagd om te spreken op (inter)nationale congressen. Veel Online Dialogue collega’s betreden de podia van congressen uit ons vakgebied in binnen- en buitenland. We delen onze kennis graag met anderen en houden onszelf op de hoogte van wat er in de markt gebeurt door regelmatig congressen te bezoeken. Neem contact op voor meer informatie over onze sprekers en onderwerpen die wij behandelen.

Events

Overzicht optimalisatie events

Bekijk hieronder welke vakgerelateerde events eraan komen.

Oktober

  • 31 oktober: DiDo #31 – Utrecht (Nederland)

November

2020

Online Dialogue is officieel sponsor van de events van Emerce.

events

contact

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op of bel ons (030 4100 170).

Sluit Menu