Dialogue Donderdag

De Dialogue Donderdag (DiDo) is hét kennisevent van Online Dialogue dat 3 keer per jaar wordt georganiseerd in Utrecht. Dit gratis event richt zich op managers en senior medewerkers die bezig zijn om de user experience van hun merk, dienst en product in het digitale kanaal te verbeteren en hun conversie te verhogen.

Aankomende DiDo is op 29 oktober 2020. Kijk hier voor meer info.

Op de hoogte blijven de DiDo? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Locatie

Vanwege corona is de aankomende DiDo online te volgen.

Programma

Donderdag 29 oktober van 15.30 tot 17:00 uur is alweer de 34e editie van dit klant event. Dit keer gaan de sprekers én de bezoekers in op het thema: Hoe pas je psychologie toe voor meer structuur en learnings binnen experimenteren?.

Invite only

Tijdens een DiDo hebben we plaats voor maximaal 50 mensen. We verlenen we voorrang aan managers, senior uitvoerenden en consultants met een passie voor kennisdeling. ‘Bureau-mensen’ en vendors zijn welkom op onze DDTT events.

De DiDo is bedoeld voor managers, senior uitvoerenden en consultants met een passie voor kennisdeling. ‘Bureau-mensen’ en vendors zijn welkom op onze DDTT events.

Terugblikken op Dialogue Donderdag

Op eerdere DiDo’s waren bezoekers aanwezig van o.a.: ABN AMRO, Aegon, Agis, BeterBed, Bol.com, ECCO, Energie:direct, Fonq, ING, Marktplaats, MoneYou, Nuon, Rabobank, Renault Nederland, RTL Nederland, Sanoma, Philips, Reaal, SNS Bank, Staatsloterij, Telfort, TMG, TUI, Univé, Van der Valk, VNU en Ziggo.

contact

CONTACT

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op of bel ons (030 4100 170).

Sluit Menu