Growth Marketing

Bij Online Dialogue werken we met een gespecialiseerd team van ervaren medewerkers op het gebied van User Experience, Psychologie, Analytics, Optimalisatie en Strategie. Een toegewijd optimalisatie team gaat aan het werk om de juiste manier van werken te implementeren en uit te voeren. Afhankelijk van jouw wensen stellen wij een op maat gemaakt plan op. Wij bieden de volgende Growth Marketing Producten:

Data Driven Redesigns

In één klap het aantal conversies op je website vermeerderen?
Bij een Data Driven Redesign wordt de gehele site herontworpen op basis van inzichten uit Data en Psychologie. Dit kan zowel voor desktop, tablet als mobiel. Ook App design en e-mail kunnen opnieuw worden ingericht om explosief te kunnen groeien.

Wil je niet de hele site in een keer aanpassen?
Dan is er de mogelijkheid te kiezen voor een funnel redesign. Een gedeelte van de site wordt onder handen genomen om bezoekers te helpen en het aantal conversies te verhogen.

Surveys

Door middel van kwalitatief onderzoek kun je enorm veel waardevolle informatie verzamelen die (zeker in combinatie met kwantitatief onderzoek) de kennis over je bezoekers naar een hoger niveau tilt. We vragen bezoekers bijvoorbeeld naar hun reden van bezoek of vertrek, ervaring op de site en koppelen deze informatie aan webdata. De kracht zit hem hier in het stellen van de juiste vragen. Samen met onze psychologen en webanalisten ontwikkelen we surveys die op het juiste moment de aandacht van je bezoekers trekken om de informatie te geven die jij nodig hebt.

Customer Journey Analyse

Aan de hand van een diepgaande analyse van webdata, wetenschappelijke informatie, enquêteresultaten en gesprekken met gebruikers en product manager(s), leveren wij een visueel overzicht van de gehele customer journey. De resultaten van deze analyse bieden inzicht in het gedrag van jouw bezoekers. Hoe gedraagt een bezoeker zich op een moment in de customer journey? Waarom gedraagt de bezoeker zich op deze manier? En hoe kan ik dit gedrag beïnvloeden?

Data en Implementaties

Nog niet genoeg bezoekers om te A/B testen? Of simpelweg op zoek naar een zetje in de goede richting?
Wij kunnen jouw conversies ongetwijfeld ook vooruit helpen met één van onze eenmalige diensten. Wij bieden snelle oplossingen voor veel voorkomende struikelblokken. Uit ervaring hebben we geleerd dat het goed implementeren van tools en meten van webdata regelmatig een valkuil is voor bedrijven. Wij helpen bij het opzetten en instellen van nieuwe tools, testen de kwaliteit van het CRO programma en zorgen dat alle data op de juiste plekken wordt gemeten.

Lees hoe het CRO team van Travix groeide van een CRO MacGyver naar een Evidence Based Growth Army.

Meer informatie? Neem contact met ons op!