Optimalisatie

Continue werken aan meer rendement

Digitale ontwikkelingen en in het specifiek de opkomst van e-commerce zorgen voor een transformatie in het bedrijfsleven en de publieke sector. Steeds meer organisaties gaan op zoek naar manieren om op deze veranderingen in te kunnen spelen en hun verdienmodellen digitaal en toekomstbestendig te maken. Dat er wat moet gebeuren is bij de meeste bedrijven wel helder, maar hoe, is vaak onduidelijk. Daar komen wij in beeld. 

Growth marketing

Bij Online Dialogue werken we met een gespecialiseerd team van ervaren medewerkers op het gebied van User Experience, Psychologie, Analytics, Optimalisatie en Strategie. Een toegewijd optimalisatie team gaat aan het werk om de juiste manier van werken te implementeren en uit te voeren. Afhankelijk van uw wensen en CRO maturity stellen wij een op maat gemaakt plan op.

Klik hier voor meer informatie

Groeien, experimenteren en veranderen

Groeien op basis van bewijs. Door middel van experimenteren ontdek je de waarheid achter het gedrag van je bezoekers. Het eerste doel is altijd om de website zo goed mogelijk te verbeteren. Het tweede doel is om deze werkwijze uit te rollen in jouw eigen organisatie.

Klik hier voor meer informatie

“Online Dialogue is de allergrootste winnaar ooit in 1 jaar bij de internationale A/B-test awards”

Which Test Won - A/B-test awards