Wheel of Persuasion

Wil je expert worden in het online overtuigen, begeleiden en converteren van je klanten? In de online opleiding ‘Wheel of Persuasion’ gaan we 8 maal diep graven in de werking van het consumentenbrein. Zo leer je het gedrag van je bezoekers herkennen om met die informatie je website te optimaliseren voor jouw klant.
 

Volg de cursus online!

De “Wheel of Persuasion opleiding” is een Engelstalige online opleiding, inclusief leeromgeving, examen en certificaat. 

Theorie

Je leert de 8 belangrijkste theoretische kaders om je klant beter te begrijpen. Deze theorieën komen uit de psychologische wetenschap, zoals social psychology, behavioral economics, en decision-making theory.

Technieken

De werking van meer dan 40 bewezen effectieve persuasion technieken. Uit elk psychologisch kader worden minimaal 8 technieken verklaard en leert u hoe je deze toepast op je eigen websites, apps en sociale media.

Platform

De Wheel of Persuasion heeft een eigen online leeromgeving voor huiswerk en les video’s. Hier kun je ook je vragen stellen en live vraag en antwoord sessies volgen en terugkijken.
Interesse in de Wheel of Persuasion? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Velden met een *, zijn verplichte velden.

Wij verzamelen de gegevens die je hier achterlaat om je wheel of  persuasion aanvraag te kunnen verwerken. Bekijk onze privacy policy voor al onze voorwaarden.

Wil je geen online deep dive van 8 blokken, maar wel de introductie van Psychologie voor conversie optimalisatie meekrijgen? Volg dan onze conversie specialist opleiding – 4 dagdelen over proces, statistiek, psychologie en tools.

Praktische informatie

  • 1 jaar toegang.
  • Opleiding door expert Bart Schutz.
  • De werking van meer dan 40 bewezen effectieve persuasion technieken.
  • Eigen online leeromgeving voor huiswerk en les video’s.
  • Investering: €799,- excl. BTW
  • Starten en studeren wanneer jij wilt.
Sluit Menu