OPLEIDING

Incompany trainingen

Wil jij samen met je team, afdeling of organisatie (meer) leren over CRO? Dat kan! Wij leren je hoe je een gestructureerd optimalisatieprogramma neerzet, hoe je meer te weten kan komen over online gedrag op jouw website en waar je rekening mee moet houden als je een A/B-test opzet.
We komen graag bij je over de vloer om het hele bedrijf enthousiast te maken over optimalisatie. Al onze leads, analisten, psychologen en designers beschikken over brede kennis op ieder niveau. Het is aan jou om te bepalen waar je met jouw team of organisatie over wil leren, wij zorgen voor de passende training.

Waarom kiezen voor incompany trainingen?

Optimalisatie is een iteratief proces waarbij verschillende mensen en verschillende disciplines samenwerken. Door samen een opleiding te volgen zorg je ervoor dat alle neuzen dezelfde kant opstaan en jullie aan een woord genoeg hebben om elkaar te begrijpen.

Tijdens de opleiding focussen we volledig op jouw bedrijf en jouw customer journeys aan de hand van onze praktijkvoorbeelden. De training zal direct resultaat opleveren omdat jullie met een waslijst aan ideeën de deur uitgaan.

Aanbod incompany trainingen

Online Dialogue is al 10 jaar thought leader in Nederland en tijdens de incompany trainingen geven we je zoveel mogelijk van ons gedachtegoed mee. Wij hebben al voor veel verschillende bedrijven trainingen op maat gemaakt met als doel om het kennisniveau over optimalisatie te vergroten.

Naast de Conversie specialist en de Masterclass online persuasion denken we graag mee om tot een passende training te komen. Per discipline behandelen we verschillende onderwerpen. Afhankelijk van jullie kennis en ervaring met CRO kunnen we gezamenlijk een training samenstellen bestaande uit proces & methode, data & statistiek, psychologie & besluitvorming en UX design.

Wij hebben onder andere incompany trainingen gegeven bij:

incompany trainingen
incompany trainingen
incompany trainingen
incompany trainingen
incompany trainingen

Vragen over onze incompany trainingen?

Neem contact op met Roos, onze academy specialist.
online team
Roos van Dam

Of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Sluit Menu