Conversie Manager – Wat ga je leren?

Je bent betrokken of gaat regelmatig betrokken worden bij conversie optimalisatie activiteiten binnen jouw bedrijf? Volg dan deze CRO opleiding. Tijdens de conversie manager cursus laten we je kennismaken met de essentials van het conversie optimalisatie proces, de statistische kant van CRO, de basis van hoe mensen beslissingen nemen (consumentenpsychologie) en welke tools je waarvoor hoe inzet. In vier sessies leren wij je alle basisprincipes van effectieve conversie optimalisatie en behoeden we je voor de vele valkuilen in dit vakgebied.

Download de Engelstalige CRO manager brochure

4 dagdelen, 4 expertisegebieden

  • Uitleg van het FACT & ACT continue conversie optimalisatie proces
  • De statistiek achter CRO: vooronderzoek, test bandbreedte, analyse van resultaten
  • De psychologie achter CRO: emotie, ratio en het stellen en prioriteren van hypotheses
  • De tools achter CRO: analytics, testing, tag management, workflow management, learnings library

Wil je weten hoe het conversiepercentage effectief kunt laten groeien? Wat jouw data je wilt vertellen? Hoe je klanten denken? En welke stappen je moet vervullen als je structureel wilt optimaliseren? Schrijf je dan in voor deze cursus!

CRO Manager

Praktische informatie

De totale kosten van de cursus zijn €1295,- (excl. BTW). Dit is inclusief alle lessen, het cursusmateriaal en contact met de leraren gedurende de cursus.

De gehele cursus bestaat uit vier dagdelen. Elke week zal er een nieuwe sessie plaatsvinden. Alle lessen vinden plaats op een woensdagochtend van 9.30 uur tot 12.30 uur in het OD House (250 meter van Utrecht Centraal Station). De groep bestaat uit een minimum van 10 en een maximum van 16 cursisten. Bij genoeg deelnemers starten we elke 1e woensdag van de maand een nieuwe cursusronde.

Al het cursusmateriaal is Engelstalig, de lessen kunnen in het Nederlands of Engels gegeven worden (afhankelijk van de nationaliteit van de cursisten).

Als de cursist alle lessen heeft bijgewoond ontvangt hij of zij aan het einde van de cursus een CRO Manager diploma.

Voor wie?

Deze cursus is bedoeld voor mensen die (gaan) werken als (online) marketeer, digital analyst, designer, copywriter en/of conversie specialist / manager en graag hun conversie optimalisatie werkzaamheden naar een hoger niveau willen tillen.

Wanneer?

We hebben nog 2 last minute plaatsen voor de cursus die start in april!

De daaropvolgende CRO Manager cursus met nog vrije plaatsen start op woensdag 10 mei 2017. De vervolgsessies vinden plaats op woensdag 17 mei, woensdag 24 mei en woensdag 31 mei. Schrijf je snel in want vol = vol!

Inschrijfformulier Conversie Manager:

Velden met een *, zijn verplichte velden.

Na je inschrijving ontvang je een offerte van Online Dialogue, zodra je deze digitaal hebt goedgekeurd is je plekje gereserveerd. Zodra er genoeg inschrijvingen zijn wordt de startdatum bevestigd en ontvang je de factuur voor de opleiding.