OPLEIDING

Leer optimaliseren van de Online Dialogue experts

Van het gebruik van programma’s, analyses en UX-design tot het data gedreven optimaliseren op basis van psychologie. Wij leren je hoe het moet. Dit doen we bij ons op locatie of incompany.

opleiding conversie optimalisatie

Incompany trainingen

Maatwerk opleidingen met als doel het kennisniveau van je organisatie over conversie optimalisatie te vergroten.  Bij incompany trainingen komen we bij jou op kantoor langs en geven we je zoveel mogelijk van ons gedachtegoed mee over UX, statistiek, strategie en psychologie.

Vragen over onze opleidingen?

Neem contact op met Roos, onze academy specialist.
online team
Roos van Dam

Conversie specialist

Tijdens deze conversie optimalisatie cursus laten we je kennismaken met de belangrijkste aspecten van het conversie optimalisatie proces, de statistische kant van CRO (conversie ratio optimalisatie), het beslissingsproces van bezoekers (consumentenpsychologie) en hoe je een goede user experience creëert. In vier sessies leren wij je alle basisprincipes van effectieve conversie optimalisatie en behoeden we je voor de vele valkuilen in dit vakgebied.

Masterclass online persuasion

Wil je begrijpen wat de gedachte is achter persuasive marketing? En leren hoe je persuasion technieken effectief toepast in jouw advertenties en op jouw (mobiele) website? Volg dan onze masterclass online persuasion. 

Klassikaal

Volg de cursus in twee dagen bij ons op kantoor in Utrecht. De cursus wordt gegeven door de vakexperts van Online Dialogue.

Online

Volg de cursus online in het Engels. Duik in het consumentenbrein, zonder daarvoor naar ons kantoor te komen, maar gewoon thuis op de bank!
Sluit Menu