Opleiding

Leer optimaliseren van de Online Dialogue experts

In ons opleidingscentrum valt alles te leren omtrent optimalisatie. Van het gebruik van programma’s, analyses en UX-design tot het data gedreven optimaliseren op basis van psychologie. Optimalisatie is een kerncompetentie voor online bedrijven. Het dagelijks werk is verschoven van beheren en proberen naar data gedreven conversie optimalisatie. Wij leren je hoe het moet. Dit doen we bij ons op locatie of incompany.

Incompany trainingen

Voor veel bedrijven hebben wij maatwerk opleidingen ontworpen met als doel het kennisniveau van de organisatie over effectieve continue optimalisatie te vergroten. Dit vaak in combinatie met uitvoer en consultancy – luisteren om te leren is immers minder effectief dan doen om te leren. 

Meer over onze incompany trainingen

Master of Online Persuasion - klassikaal

Wil jij begrijpen wat de gedachte is achter persuasive marketing? Wil jij leren hoe je persuasion technieken effectief toepast in jouw advertenties en op jouw (mobiele) website? Dan is deze 2 daagse Master of Online Persuasion jouw opleiding. 

Meer over onze Master of Online Persuasion

Wheel of Persuasion - online

Wij geven de Master of Online Persuasion ook online in het Engels. Dat betekent geheel het consumentenbrein in duiken, zonder daarvoor speciaal naar ons kantoor in Utrecht te hoeven komen, maar gewoon thuis op de bank! Via onderstaande knop word je gelinkt naar onze cursus pagina op de Wheel of Persuasion.com

Meer over onze Wheel of Persuasion

Experimentation Bootcamp

De afgelopen tijd zijn we bezig geweest met iets nieuws, iets spannends maar vooral iets ontzettend leuks. Omdat we geloven in een organisatie waar valideren voorop staat en waar kennis gedeeld wordt, nodigen we jou voor een dag uit bij Online Dialogue op kantoor voor onze allereerste Experimentation Bootcamp.

Meer over onze Experimentation Bootcamp

Cursus conversie specialist

Ben jij conversie specialist en (deels) verantwoordelijk voor het rendement van de online kanalen in jouw bedrijf? In deze opleiding van 4 dagdelen door Online Dialogue leer je alle basisprincipes en valkuilen van het conversie proces, de data, de psychologie en de tools. Deze opleiding heeft maximaal 16 deelnemers, 2 docenten en kost €1.295 per deelnemer. 

Meer over onze cursus conversie specialist

Onze diensten:

Conversie optimalisatie

Een toegewijd optimalisatie team gaat aan het werk om je conversie te verhogen en A/B testen uit te voeren. Afhankelijk van je wensen en CRO maturity stellen wij een op maat gemaakt plan op.

Lees meer

Psychologie en gedrag

Kennis van psychologie en klantgedrag is vaak één van de minst ontwikkelde onderdelen bij online marketing. Wij zien dit echter wel als het meest belangrijke onderdeel van het experimenteren.

Lees meer

Cultuur en proces

Wij implementeren het datagedreven werken in de cultuur van jouw organisatie. Zodat je na onze samenwerking zelf aan de slag kunt met bewijs- en experiment-gedreven werken.

Lees meer

“The best, quickest and most effective way to learn about the workings of our brain and a matching range of techniques to measurably grow online”

Roald Tichelaar, while managing the eCommerce department of Technische Unie