Opleiding

Leer optimaliseren van de Online Dialogue experts

Optimalisatie is een kerncompetentie voor online bedrijven. Het dagelijks werk is verschoven van beheren en proberen naar data gedreven continue optimalisatie. Wij leren je hoe het moet. Van het gebruiken van tools tot en met het optimaliseren op basis van psychologie. Dit doen we bij ons op locatie of bij jou in je bedrijf.

Cursus conversie specialist

Ben jij conversie specialist en (deels) verantwoordelijk voor het rendement van de online kanalen in jouw bedrijf? In deze opleiding van 4 dagdelen door Online Dialogue leer je alle basisprincipes en valkuilen van het conversie proces, de data, de psychologie en de tools. Deze opleiding heeft maximaal 16 deelnemers, 2 docenten en kost 1.295 euro per deelnemer.

Meer over onze cursus conversie specialist

Master of Online Persuasion - klassikaal

Wil jij begrijpen wat de gedachte is achter persuasive marketing? Wil jij leren hoe je persuasion technieken effectief toepast in jouw advertenties en op jouw (mobiele) website? Dan is deze 5 daagse Master of Online Persuasion jouw opleiding. 

Meer over onze Master of Online Persuasion

Wheel of Persuasion - online

Wij geven de Master of Online Persuasion ook online in het Engels. Dat betekent geheel het consumentenbrein in duiken, zonder daarvoor speciaal naar ons kantoor in Utrecht te hoeven komen, maar gewoon thuis op de bank! Via onderstaande knop word je gelinkt naar onze cursus pagina op de Wheel of Persuasion.com

Meer over onze Wheel of Persuasion

Incompany trainingen

Voor veel bedrijven hebben wij maatwerk opleidingen ontworpen met als doel het kennisniveau van de organisatie over effectieve continue optimalisatie te vergroten. Dit vaak in combinatie met uitvoer en consultancy – luisteren om te leren is immers minder effectief dan doen om te leren. Onze incompany trainingen starten vanaf 6.000 euro.

Meer over onze incompany trainingen

“The best, quickest and most effective way to learn about the workings of our brain and a matching range of techniques to measurably grow online”

Roald Tichelaar, while managing the eCommerce department of Technische Unie