Wij Optimaliseren je Conversie

Bij Online Dialogue werken we met een gespecialiseerd team van ervaren experts op het gebied van User Experience, Psychologie, Analytics, Optimalisatie en Strategie.

Een toegewijd optimalisatie team gaat aan het werk om jouw conversie te verhogen.

 

Bekijk hier onze cases en zie hoe we dit eerder voor andere klanten deden

Conversie optimalisatie

Door Data en Psychologie te combineren en snel te itereren gaat een ervaren team van Online Dialogue aan de slag met maar één doel: jouw conversie verhogen.

Bij Online Dialogue werken we volgens het FACT & ACT-model. Dit model structureert dagelijkse conversie-optimalisatie-praktijken en is gericht op het werken met een multidisciplinair team. 

Heb je veel of weinig bezoekers / transacties? Dat maakt voor ons niet uit. Datagedreven optimaliseren kan altijd worden toegepast. 

Lees hier hoe we een stijging in conversie van 17,5% realiseerden, zónder de bezoekersaantallen die je nodig hebt voor een A/B test.

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Data Driven Redesigns

In één klap het aantal conversies op je website vermeerderen?
Bij een Data Driven Redesign wordt de gehele site herontworpen op basis van inzichten uit Data en Psychologie. Dit kan zowel voor desktop, tablet als mobiel. Ook App design en e-mail kunnen opnieuw worden ingericht om explosief te kunnen groeien.

Wil je niet de hele site in een keer aanpassen?
Dan is er de mogelijkheid te kiezen voor een funnel redesign. Een gedeelte van de site wordt onder handen genomen om bezoekers te helpen en het aantal conversies te verhogen.

Customer Journey Analyse

Aan de hand van een diepgaande analyse van webdata, wetenschappelijke informatie, enquêteresultaten en gesprekken met gebruikers en product manager(s), leveren wij een visueel overzicht van de gehele customer journey. De resultaten van deze analyse bieden inzicht in het gedrag van jouw bezoekers. Hoe gedraagt een bezoeker zich op een moment in de customer journey? Waarom gedraagt de bezoeker zich op deze manier? En hoe kan ik dit gedrag beïnvloeden?

Data en Implementaties

Nog niet genoeg bezoekers om te A/B testen? Of simpelweg op zoek naar een zetje in de goede richting?
Wij kunnen jouw conversies ongetwijfeld ook vooruit helpen met één van onze eenmalige diensten. Wij bieden snelle oplossingen voor veel voorkomende struikelblokken. Uit ervaring hebben we geleerd dat het goed implementeren van tools en meten van webdata regelmatig een valkuil is voor bedrijven. Wij helpen bij het opzetten en instellen van nieuwe tools, testen de kwaliteit van het CRO programma en zorgen dat alle data op de juiste plekken wordt gemeten.

Expert Review

Onze experts analyseren het algemene gebruikersgedrag van de website en duiken in de wetenschappelijke kennis die beschikbaar is over jouw branche. Wij leveren een overzicht van doelgerichte hypotheses die jouw online dialoog verbeteren.

Lees hoe het CRO team van Travix groeide van een CRO MacGyver naar een Evidence Based Growth Army.

Meer informatie? Neem contact met ons op!