Diensten

Continue werken aan meer rendement

Digitale ontwikkelingen en in het specifiek de opkomst van e-commerce zorgen voor een transformatie in het bedrijfsleven en de publieke sector. Steeds meer organisaties gaan op zoek naar manieren om op deze veranderingen in te kunnen spelen en hun verdienmodellen digitaal en toekomstbestendig te maken. Dat wat moet gebeuren is bij de meeste bedrijven wel helder, maar hoe, is vaak onduidelijk. Daar komen wij in beeld.

Data en Psychologie voor Groei en Innovatie

Wij geloven dat onze strategie en de combinatie van data en psychologie evidence based growth en innovatie mogelijk maakt. We laten je zien hoe je stap voor stap groeit van niets naar een bedrijf met een succesvol optimalisatie team en een solide CRO programma. Wil je dat we nog een stap verder gaan? Dan implementeren we de werkwijze in het gehele bedrijf. Door middel van opleidingen, het juiste team en de juiste strategie zorgen wij dat een bedrijf uiteindelijk geheel zelfstandig aan de slag kan met conversie optimalisatie.

Waarom conversie optimalisatie?
Het heeft geen zin om telkens meer bezoekers naar je site te lokken als ze uiteindelijk niet in staat zijn het doel te bereiken dat jij voor ogen hebt, maar vooral ook je bezoekers tevreden stelt. Je wilt dat je bezoekers bereiken wat ze willen bereiken. Dat ze begrijpen wat ze gekocht hebben en er tevreden mee zijn. Pas als de bezoeker zijn of haar doel bereikt heeft, kun jij dat ook.

Wij optimaliseren je conversie

Bij Online Dialogue werken we met een gespecialiseerd team van ervaren experts op het gebied van User Experience, Psychologie, Analytics, Optimalisatie en Strategie. Een toegewijd optimalisatie team gaat aan het werk om de juiste manier van werken te implementeren en uit te voeren.

Klik hier voor meer informatie

Wij optimaliseren je werkwijze

Groeien op basis van bewijs. Door middel van experimenteren ontdek je de waarheid achter het gedrag van je bezoekers. Het eerste doel is altijd om de website zo goed mogelijk te verbeteren. Het tweede doel is om deze werkwijze uit te rollen in jouw eigen organisatie.

Klik hier voor meer informatie

“Online Dialogue is de allergrootste winnaar ooit in 1 jaar bij de internationale A/B-test awards”

Which Test Won - A/B-test awards