Ontwerp

De juiste user flow op basis van gedrag en wetenschap

Online Dialogue heeft jarenlang ervaring met het leren van welke ontwerpen rendement opleveren en welke niet. Als geen ander zijn wij in staat om op basis van learnings nieuwe landingspagina’s, formulieren of zelfs hele website templates te ontwerpen. We doen dit ook in combinatie met personalisatie: wanneer zeg je wat, op welke manier, tegen welke bezoeker?

Personalisatie

Dezelfde webpagina voor iedereen levert niet het maximale rendement. Op basis van gedrag en/of klantgegevens kun je de aangeboden content relevanter maken. Wat toon je wanneer en aan wie is een zoektocht met oneindig veel mogelijkheden. Wij berekenen waar je de meest impact kunt maken en zorgen voor de juiste boodschappen op de juiste plek vanaf 15.000 euro.
Meer over onze personalisatie: neem contact met ons op

Marketing Automation flow

De techniek stelt ons steeds beter in staat om verzamelde contacten te volgen en op te volgen. Niet afwachtend, maar pro-actief. De uitdaging is om te bepalen welke boodschap je wanneer, via welk kanaal, aan welk segment bezoekers aanbiedt en wat je dan als opvolging toont. Wij ontwerpen deze flows op basis van gedragsdata en psychologische kennis vanaf 10.000 euro voor jouw online kanalen.
Meer over onze marketing automation flow: neem contact met ons op

Template redesign

Na vele optimalisatieslagen is veel geleerd, maar is er nog geen ideaal template. Om de stap van lokaal naar globaal maximaal te maken is vaak een nieuwe basis nodig. Wij ontwerpen op basis van learnings e-mail, mobile en web templates vanaf 5.000 euro.
Meer over ons template redesign: neem contact met ons op

Formulieren ontwerp

De bottleneck van een hoger conversiepercentage is vaak het aanvraag- of verkoopformulier. Het lijkt altijd beter te kunnen en dat is ook zo. Door onze jarenlange optimalisatie ervaring hebben formulieren geen geheimen meer voor ons. We onderzoeken en herontwerpen vanaf 4.000 euro jouw formulieren.
Meer over formulieren ontwerp: neem contact met ons op

Landingspagina's

Losse pagina’s ontwerpen voor directe verkoop of leadgeneratie? Wij ontwerpen deze pagina’s met maar 1 doel: maximalisatie van de conversie. Dit kan voor jouw dienst of product vanaf 3.000 euro.
Meer over landingspagina’s: neem contact met ons op

“The next big thing voor 2016 is, na blijven investeren in A/B-testen, Personalisatie”

Econsultancy - Conversion Rate Optimization Report 2015