Onderzoek

Studies van gebruikersgedrag als basis van groei in rendement

Online Dialogue heeft zeer veel ervaring met uitgebreid gebruikersonderzoek. Wij kunnen verschillende soorten studies snel uitvoeren. Het doel is altijd om te begrijpen hoe de gebruiker zich gedraagt en te bepalen welke aanpassingen veel kans geven op meer rendement.

BIG - Behavior Intelligence Graph

Per klantsegment plotten wij van elke fase in de customer journey de learnings over gedrag. Learnings uit onderzoek en toetsingen. Dit visuele kenniscentrum inrichten kunnen wij vanaf 25.000 euro.
Meer over onze big intelligence graph: neem contact met ons op

Customer journey analyse

Door een diepgaande analyse van web analyse gegevens, wetenschappelijke informatie, gebruikersgesprekken, enquêteresultaten en gesprekken met product manager(s), leveren wij een visueel overzicht van de customer journeys van een online dienst en wat hierin de determinanten van gedrag zijn. Dit vanaf een bedrag van 12.500 euro.
Meer over onze customer journey analyse: neem contact met ons op

Bezoekreden en gedragsanalyse

We vragen bezoekers naar hun reden van bezoek en koppelen deze informatie aan het web analyse pakket, waardoor we het gedrag per bezoekreden kunnen analyseren. De kosten voor dit waardevolle onderzoek beginnen vanaf 4500 euro.
Meer over onze bezoekreden en gedrag analyse: neem contact met ons op

Expert review

Onze experts analyseren het algemene gebruikersgedrag van de website en duiken in de wetenschappelijke kennis die beschikbaar is over jouw branche. Vanaf 4500 euro leveren wij een overzicht van doelgerichte verbeter hypotheses.
Meer over onze expert review

Toptaken onderzoek

In een toptaken onderzoek analyseren we wat alle taken van jouw bezoekers zijn om daarna de bezoekers zelf te ondervragen naar de volgorde van belangrijkheid. Dit onderzoek kan worden uitgevoerd vanaf 4500 euro.
Meer over het toptaken onderzoek 

“Online Dialogue hoort sinds 2012 elk jaar bij de best gewaardeerde online optimalisatie bureaus”

Emerce 100 - de beste bedrijven in E-business