Weer twee nieuwe collega’s

We hebben er weer twee nieuwe collega’s bij: Bart de Bruin en Daan Bouwmeester.

Bart en DaanBart de Bruin (op de foto rechts)

Een tweede Bart is qua naam niet handig maar qua kennis en ervaring is Bart de Bruin een mooie aanvulling op ons team. Hij gaat aan de slag als Optimization Psychologist.
Als consumentenpsycholoog (afgestudeerd aan de universiteit van Leiden) houdt Bart zich het liefste bezig met wat emotie en irrationaliteit betekenen voor motivatie, beslissingen en (online) gedrag. Hij heeft een achtergrond in de reclamewereld als projectmanager, waar hij zowel B2C als B2B projecten van diverse omvang managede. Verder kun je bij hem altijd terecht voor een gesprek over een nieuwe toffe serie, fotografeert hij alles wat hij tegenkomt en loopt hij graag hard.

Daan Bouwmeester (op de foto links)

Daan gaat ons team aanvullen als Analytics & Optimization expert. Daan heeft onlangs zijn studie commerciële economie aan de HES in Amsterdam afgerond. Naast zijn studie heeft hij zich veel bezig gehouden met de analyse van online marketing campagnes, waardoor hij de bijnaam Data Daan heeft gekregen 🙂 Daan gelooft erg in het combineren van inzichten vanuit de data met gedragswetenschappen. Online Dialogue ook, dus dat is een goede combinatie! Verder houdt hij van goed eten en koken, en als het mooi weer is staat hij graag op zijn longboard.

We zijn erg blij met de aanvulling van Bart en Daan aan ons team. Welkom meneer De Bruin en Data Daan!

Nienke van der Sar - office & event manager

Nienke is al sinds 2011 een rots in de branding bij Online Dialogue. Als office manager stroomlijnt zij de werkzaamheden op kantoor en regelt en plant ze al onze Academy opleidingen. De organisatie van Conversion Hotel is bij haar in goede handen en ook de organisatie van onze andere events kun je blindelings aan haar overlaten. Met haar enthousiasme en gevoel voor humor zorgt zij voor gezelligheid in ons ODHouse en is zij ons Grill-Meisterin tijdens BBQ’s op ons dakterras. Als het even kan (lees: als het droog is) komt ze vanuit Vleuten met de fiets naar kantoor. Daarnaast houdt ze van tennissen, lekker eten en van zingen.