VPRO televisie volgt Bart Schutz op Conversion Conference Las Vegas

tegenlichtDe crew van het televisieprogramma Tegenlicht van de VPRO reisde afgelopen week af naar Amerika om Bart Schutz te volgen tijdens zijn bezoek aan Conversion Conference Las Vegas.

Het onderwerp van de aflevering met Bart gaat over ons online koopgedrag. Welke vernuftige slimmigheidjes en andere digitale wetmatigheden gelden op het web? Hoe gebruiken én misbruiken de digitale dealers onze user experience? Wat is de psychologie achter e-commerce en waarom pleiten online persuasion officers inmiddels zélf voor een ethische code?

Bart in Las Vegas

Vanaf september van dit jaar start de VPRO met de nieuwe reeks uitzendingen van Tegenlicht op NPO2. Uiteraard houden we je op de hoogte wanneer de aflevering met Bart wordt uitgezonden.

Nienke van der Sar - office & event manager

Nienke is al sinds 2011 een rots in de branding bij Online Dialogue. Als office manager stroomlijnt zij de werkzaamheden op kantoor en regelt en plant ze al onze Academy opleidingen. De organisatie van Conversion Hotel is bij haar in goede handen en ook de organisatie van onze andere events kun je blindelings aan haar overlaten. Met haar enthousiasme en gevoel voor humor zorgt zij voor gezelligheid in ons ODHouse en is zij ons Grill-Meisterin tijdens BBQ’s op ons dakterras. Als het even kan (lees: als het droog is) komt ze vanuit Vleuten met de fiets naar kantoor. Daarnaast houdt ze van tennissen, lekker eten en van zingen.