VPRO Tegenlicht uitzending “What makes you click” met Bart Schutz

tegenlichtDe afgelopen maanden werd Bart Schutz gevolgd door een cameraploeg van het VPRO televisieprogramma Tegenlicht.

De aflevering “What makes you click” wordt uitgezonden op zondag 25 september om 21.05 uur op NPO 2. Kijken dus!

Het onderwerp van de aflevering is ons online koopgedrag. Welke vernuftige slimmigheidjes en andere digitale wetmatigheden gelden er op het web? Hoe gebruiken én misbruiken de digitale dealers onze user experience? Wat is de psychologie achter de e-commerce en waarom pleiten online persuasion officers inmiddels zélf voor een ethische code?

Bart in Las Vegas

Tegenlicht MeetUp

Naar aanleiding van de uitzending wordt in Amsterdam een Tegenlicht MeetUp georganiseerd. Aan de hand van fragmenten, wordt samen met de makers en andere relevante gasten binnen het thema, nagepraat over de documentaire. Deze Meetup vindt plaats op woensdag na de uitzending: 28 september 2016 in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam.
Bart Schutz zal daar uiteraard ook bij aanwezig zijn.
Je kunt je gratis inschrijven voor deze MeetUp via Tegenlicht MeetUp.

Nienke van der Sar - office & event manager

Nienke is al sinds 2011 een rots in de branding bij Online Dialogue. Als office manager stroomlijnt zij de werkzaamheden op kantoor en regelt en plant ze al onze Academy opleidingen. De organisatie van Conversion Hotel is bij haar in goede handen en ook de organisatie van onze andere events kun je blindelings aan haar overlaten. Met haar enthousiasme en gevoel voor humor zorgt zij voor gezelligheid in ons ODHouse en is zij ons Grill-Meisterin tijdens BBQ’s op ons dakterras. Als het even kan (lees: als het droog is) komt ze vanuit Vleuten met de fiets naar kantoor. Daarnaast houdt ze van tennissen, lekker eten en van zingen.