Profielfotodag bij Online Dialogue

Old photo camera We willen binnenkort bij Online Dialogue een Profielfotodag organiseren voor medewerkers en alle #ODHouse aanhang. Mocht je brakke social media profiel aan een wat mee professionele look toe zijn dan is dit dus je kans!

Bij deze 2 vragen aan jullie:

  1. Wie willen er allemaal meedoen (niet om je er op vast te pinnen, maar dan weten we ongeveer hoelang we moeten inplannen)?
  2. We hebben al wat opties, maar wellicht weten jullie nog een goeie profielfotograaf die we hiervoor kunnen benaderen. Stuur maar door!

Een professionele fotograaf een dag (of dagdeel) uitnodigen en een studio op te laten bouwen is niet gratis dus je moet wel rekening houden dat hier wat kosten bij komen kijken. Door dit met veel mensen op één dag te doen zal dit echter een stukje goedkoper zijn dan wanneer je in je eentje gaat. Waarschijnlijk zal dit een keer op vrijdag in het ODHouse gaan plaatsvinden.

Nienke van der Sar - office & event manager

Nienke is al sinds 2011 een rots in de branding bij Online Dialogue. Als office manager stroomlijnt zij de werkzaamheden op kantoor en regelt en plant ze al onze Academy opleidingen. De organisatie van Conversion Hotel is bij haar in goede handen en ook de organisatie van onze andere events kun je blindelings aan haar overlaten. Met haar enthousiasme en gevoel voor humor zorgt zij voor gezelligheid in ons ODHouse en is zij ons Grill-Meisterin tijdens BBQ’s op ons dakterras. Als het even kan (lees: als het droog is) komt ze vanuit Vleuten met de fiets naar kantoor. Daarnaast houdt ze van tennissen, lekker eten en van zingen.