Oprichting van de Europese “Task Force – Internet & Psychology”

EFPA
Bart Schutz reisde afgelopen week naar Brussel voor de oprichting van de “Task Force – Internet & Psychology”. Deze task force is onderdeel van de European Federation of Psychology Associations (EFPA). In de task force zitten – naast Bart – 6 Europese Internet-Psychologie professoren, waaronder bijvoorbeeld de vermaarde Britse professor Sonia Livingstone. Het doel is om te zorgen dat Europees en nationaal beleid ten aanzien van internet veel meer gebaseerd gaat worden op psychologische kennis van menselijk gedrag en haar bepalende factoren. De task force heeft daartoe direct 7 activiteiten met deliverables opgesteld. Zij geeft zichzelf tot het 15e European Congress of Psychology in juli 2017 (in Nederland!), om die te verwezenlijken. Een goed begin vinden wij!

Als Online Dialogue zijn we enorm trots op het feit dat Bart Schutz is gevraagd om deze belangrijke en verantwoordelijke taak op zich gaat nemen. Natuurlijk gaan we hem volgen en houden we jullie hierover op de hoogte.

Nienke van der Sar - office & event manager

Nienke is al sinds 2011 een rots in de branding bij Online Dialogue. Als office manager stroomlijnt zij de werkzaamheden op kantoor en regelt en plant ze al onze Academy opleidingen. De organisatie van Conversion Hotel is bij haar in goede handen en ook de organisatie van onze andere events kun je blindelings aan haar overlaten. Met haar enthousiasme en gevoel voor humor zorgt zij voor gezelligheid in ons ODHouse en is zij ons Grill-Meisterin tijdens BBQ’s op ons dakterras. Als het even kan (lees: als het droog is) komt ze vanuit Vleuten met de fiets naar kantoor. Daarnaast houdt ze van tennissen, lekker eten en van zingen.