Online Dialogue opnieuw genomineerd als beste CRO-bureau van het jaar!

Op 27 april worden in Londen de Experimentation Elite Awards uitgereikt. In aanwezigheid van grote namen uit de internationale CRO/Experimentation-industrie worden awards uitgereikt in 11 categorieën.

Met veel trots mogen we bekendmaken dat we voor het tweede jaar op rij genomineerd zijn voor de titel Agency of the Year 2022

Daarnaast is de Online Dialogue ook nog eens genomineerd in de categorie Business and Industry voor onze samenwerking met Zolemba. 

Zodra we meer weten over de diverse categorieën en de andere genomineerden, dan zullen we dit uiteraard bekend maken. 

We keep you posted! #EXelite22

Nienke van der Sar - office & event manager

Nienke is al sinds 2011 een rots in de branding bij Online Dialogue. Als office manager stroomlijnt zij de werkzaamheden op kantoor en regelt en plant ze al onze Academy opleidingen. De organisatie van Conversion Hotel is bij haar in goede handen en ook de organisatie van onze andere events kun je blindelings aan haar overlaten. Met haar enthousiasme en gevoel voor humor zorgt zij voor gezelligheid in ons ODHouse en is zij ons Grill-Meisterin tijdens BBQ’s op ons dakterras. Als het even kan (lees: als het droog is) komt ze vanuit Vleuten met de fiets naar kantoor. Daarnaast houdt ze van tennissen, lekker eten en van zingen.