Online Dialogue Academy Update

 Master of Persuasion opleiding geheel vol.
Nog 1 plek vrij voor het opleiden van een nieuwe webanalist.

Sinds deze zomer bestaat er naast Online Dialogue Consultancy ook de Online Dialogue Academy. Gestart om onze klanten te helpen met groei in het kennisniveau van bestaande medewerkers en het opleiden van nieuwe medewerkers. Dit volgens 2 belangrijke pijlers van ons “maturity model” – het groeien in kennis en capaciteit om bezig te zijn met continue verbetering van de online dialoog.

academy_bestinclass

Master of online persuasion

Deze opleiding start begin oktober en duurt 5 maanden. 8 online marketeers gaan samen met Bart Schutz en Dirk Franssens de 8 belangrijke psychologische kaders doornemen. Per kader worden er meerdere technieken geleerd welke zullen uitmonden in een daadwerkelijke optimalisatie op de website van het bedrijf van de cursist. Learnings worden weer met elkaar besproken.

In onze ogen de perfecte opleiding voor de online marketeer die de rol van optimalisatie specialist steeds meer op zich zal moeten nemen.

Door het succes qua inschrijvingen zal deze cursus begin 2014 voor de tweede maal worden gestart. Wil je hier bij zijn: laat ons dat nu alvast weten!

Opleiding tot medior webanalist

Je kunt geen studie “webanalist” volgen. Vele bedrijven hebben echter wel behoefte aan deze mensen. Collega’s die als geen ander in staat zijn om te zorgen dat al het gedrag op de pagina wordt gemeten en vertaald naar rapportages met inzichten. Om te voorzien in deze grote behoefte leiden wij beginnende online werkers binnen 2 weken op tot junior webanalist om na een jaar begeleiding te zijn gegroeid naar medior webanalist. Werving is hierbij ook mogelijk.

Op dit moment is er voor de cursusronde die start op 16 september 2013 nog 1 plaats beschikbaar. Op 1 oktober een extra webanalist in loondienst aan je team kunnen toevoegen? Neem nu meteen contact op! De cursus wordt gegeven door Ton Wesseling met ondersteuning van toolexperts van software leveranciers en de analyse experts van Online Dialogue.