Nieuwe project strateeg aangenomen bij Online Dialogue

joostDeze week verwelkomen we weer een nieuwe collega bij Online Dialogue. Ter vervanging van Lotte Cornelissen, die binnenkort met zwangerschapsverlof gaat, hebben we Joost Fromberg aangetrokken.

Joost is economisch- en consumenten psycholoog en heeft veel ervaring met online marketing. Hij vindt de invloed van psychologie en het onbewuste op consumentengedrag bijzonder interessant. En dan ben je bij Online Dialogue aan het goede adres.

Privé vult hij zijn tijd met borrelen en sporten. Dus als hij niet in de sportschool of op de tennisbaan is, dan vind je hem waarschijnlijk op een van de Utrechtse terrassen.

In zijn vorige functies deed Joost veel ervaring op in het online marketing vak. Zo was hij onder andere verantwoordelijk voor de online marketing en sales bij Adperium. En ontwierp hij de webshop Dunlop Sports. Ook is Joost een actieve blogger. Iets dat hij graag verder wil ontwikkelen en uitbreiden bij Online Dialogue.

De komende weken zal Lotte hem nog inwerken en tijdens haar afwezigheid zal Joost de projecten leiden van klanten als Zoover, Ziggo en Eurail. We wensen Joost heel veel plezier en succes daarmee!

Nienke van der Sar - office & event manager

Nienke is al sinds 2011 een rots in de branding bij Online Dialogue. Als office manager stroomlijnt zij de werkzaamheden op kantoor en regelt en plant ze al onze Academy opleidingen. De organisatie van Conversion Hotel is bij haar in goede handen en ook de organisatie van onze andere events kun je blindelings aan haar overlaten. Met haar enthousiasme en gevoel voor humor zorgt zij voor gezelligheid in ons ODHouse en is zij ons Grill-Meisterin tijdens BBQ’s op ons dakterras. Als het even kan (lees: als het droog is) komt ze vanuit Vleuten met de fiets naar kantoor. Daarnaast houdt ze van tennissen, lekker eten en van zingen.