Dialogue Donderdag met Craig Sullivan (UK) – #DiDo19 – 5 november 2015

Dido Op 5 november 2015 organiseren we voor onze klanten weer een nieuwe, invite only, Dialogue Donderdag (nummer 19), van 15:00 tot 18.00 uur inclusief borrel in Utrecht centrum (het #ODHouse). Deze DiDo hebben wij een buitenlandse keynote spreaker te gast: Craig Sullivan (UK). Met 15 jaar ervaring bij diverse grote merken in de UK is Craig een doorgewinterde “UX champion” die ruimschoots zijn sporen heeft verdiend in usability / user experience, A/B testing en conversie optimalisatie.

Onze vaste bezoekers ontvangen een uitnodiging per email. Ben je nog niet eerder geweest? Schrijf je dan nu in voor onze gast- & wachtlijst of mail naar info@onlinedialogue.com.

Het programma van de Dialogue Donderdag op 5 november:

Programma :
14.30 uur – Zaal open
15.00 uur – Kickoff
15.05 uur – Bart Schutz & Ton Wesseling – Where we started and where we are now: mapping behavioral insights on customer journeys
15.45 uur – Craig Sullivan – Surviving the A/B Testing Hype Cycle
16.30 uur – Ask Craig Anything (and Bart & Ton too)
17.00 uur – Borrel en hapjes
18:30 Einde

Inschrijven

naamkaartjesHet event heeft de focus op kwaliteit en niet op kwantiteit. We hebben daarom plaats voor maximaal 50 mensen. Daarnaast belonen wij loyaliteit. Wie eerder aanwezig was, krijgt als eerste de kans om zich aan te melden voor een nieuw seminar. Er worden wel altijd 15 plaatsen gereserveerd voor nieuwe bezoekers. Hiervoor wordt gewerkt met een wachtlijst. Schrijf je hier in voor deze wachtlijst. Voor dit “invite only” evenement verlenen we voorrang aan managers, senior uitvoerenden en consultants met een passie voor kennisdeling.

Nienke van der Sar - office & event manager

Nienke is al sinds 2011 een rots in de branding bij Online Dialogue. Als office manager stroomlijnt zij de werkzaamheden op kantoor en regelt en plant ze al onze Academy opleidingen. De organisatie van Conversion Hotel is bij haar in goede handen en ook de organisatie van onze andere events kun je blindelings aan haar overlaten. Met haar enthousiasme en gevoel voor humor zorgt zij voor gezelligheid in ons ODHouse en is zij ons Grill-Meisterin tijdens BBQ’s op ons dakterras. Als het even kan (lees: als het droog is) komt ze vanuit Vleuten met de fiets naar kantoor. Daarnaast houdt ze van tennissen, lekker eten en van zingen.