Bekijk het stagefilmpje van Susanne Ottenheym

De 14 weken dat Susanne Ottenheym bij ons stage loopt zijn helaas afgelopen. Maar wees niet getreurd, want ze komt terug! De samenwerking beviel ons zo goed dat we Susanne gewoon een baan aangeboden hebben. Vanaf 1 maart is Susanne officieel werkzaam als UX’er bij Online Dialogue.

Ter afronding van haar stage maakte Susanne een super leuk een filmpje van haar werkzaamheden bij Online Dialogue.

Met dank aan Van der Valk dat we de beelden mogen delen. Bekijk het resultaat hier:

Wil je ook bij Online Dialogue werken of stage lopen? We hebben op het moment vacatures voor een gedragswetenschapper, een saleslead en een consultant. Een open sollicitatie kun je altijd sturen – mensen die graag bij Online Dialogue willen werken hebben altijd een streepje voor!

Susanne Ottenheym

Susanne Ottenheym was UX Designer bij Online Dialogue waar ze de krachten van data, design en psychologie met elkaar combineerde om websites te optimaliseren. Met een achtergrond in Psychologie ontwerpt Susanne websites die naadloos aansluiten op het gedrag van de bezoeker. De missie van Online Dialogue is “Validation in every organization”, waarbij ze experimenten (A/B-testen) inzetten als methode om ideeën te valideren. Deze ideeën kunnen variëren van een kleine verbetering op een pagina tot een nieuwe feature of zelfs een geheel nieuwe checkout.