Bart Schutz voorgedragen voor EFPA-Task Force Psychology and Internet

Foto_Bart_SchutzHet Algemeen Bestuur van het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP) heeft onlangs Bart Schutz voorgedragen voor de nieuwe EFPA Task Force Psychology and Internet. 

Het NIP is actief en betrokken als lid van de Europese koepel van psychologie verenigingen (EFPA) en participeert op verschillende manieren binnen het Europese netwerk om onderling kennis te delen, op Europees niveau de belangen van psychologen te behartigen en netwerken te ondersteunen. Het NIP organiseert dan ook in juli 2017 het 15de EFPA-European Congress of Psychology in Amsterdam. Dit congres organiseert het NIP samen met de Belgische Federatie van Psychologen.

Seminar Internet en Consumentenpsychologie
Eerder al heeft Bart het initiatief genomen om samen met het NIP een seminar te organiseren: het seminar Internet en Consumentenpsychologie. Deze middag wordt georganiseerd op 28 juni in Utrecht.

Nienke van der Sar - office & event manager

Nienke is al sinds 2011 een rots in de branding bij Online Dialogue. Als office manager stroomlijnt zij de werkzaamheden op kantoor en regelt en plant ze al onze Academy opleidingen. De organisatie van Conversion Hotel is bij haar in goede handen en ook de organisatie van onze andere events kun je blindelings aan haar overlaten. Met haar enthousiasme en gevoel voor humor zorgt zij voor gezelligheid in ons ODHouse en is zij ons Grill-Meisterin tijdens BBQ’s op ons dakterras. Als het even kan (lees: als het droog is) komt ze vanuit Vleuten met de fiets naar kantoor. Daarnaast houdt ze van tennissen, lekker eten en van zingen.