3 internationale awards voor Online Dialogue

champagne awardsIn de online rendement optimalisatie trajecten voor onze klanten maken wij vaak gebruik van zogenaamde AB testen om op basis van daadwerkelijk klantgedrag te bepalen welke wijzigingen wel rendement opleveren en welke niet. Dit is een vast onderdeel binnen het continue verbeter proces zoals wij dit binnen ons werk uitvoeren.

Regelmatig publiceren wij (in overleg met de klant natuurlijk) dit soort AB testen als case op platformen zoals webanalisten.nl. Whichtestwon is de website van Anne Holland (ooit oprichtster van Marketing Sherpa, zeg maar de Amerikaanse Marketingfacts), waar wekelijks zo een AB test case wordt behandeld met de simpele vraag: welke denk je dat er gewonnen heeft? Whichtestwon heeft een jury award in het leven geroepen om de allerbeste AB testen in het zonnetje te zetten.

AB Test awards 2010 GoudVorige week werden de awards uitgereikt voor de beste AB testen van 2010. De jury bestond uit gerenommeerde namen zoals Len Shneyder, Bryan Eisenberg en natuurlijk Anne Holland zelf. Er waren meer dan 200 inzendingen waarvan 36 cases in aanmerking zijn gekomen voor een zliver of gouden AB test award. Onder de winnaars bedrijven zoals MSN, Dell en SAP en internationaal bekende bureaus zoals FutureNow en WiderFunnel. Vanuit Nederland kreeg Traffic4U een zilveren award, Tribal-IM een honourable mention en wonnen wij maar liefst 3 awards! Dat maakte ons samen met Dell de grote winnaar van de uitreiking en het eerste Nederlandse bureau met een gouden AB test award!

Op webanalisten.nl vind je een overzicht van onze winnende praktijkcases. Het jury commentaar van Whichtestwon vind je hier:

Een overzicht van alle winnende cases vind je hier.

Ton Wesseling - founder

Trainer / consultant / lead voor conversie optimalisatie (CRO), digitale experimenten en A/B-testen. Meer informatie over Ton: TonW.com. Ton is de oprichter van Online Dialogue en nog altijd gepassioneerd CRO promoter via evenementen zoals Conversion Hotel en de Experimentation Culture Awards en platformen zoals ABtestguide en de Optimizers Community.