De afgelopen jaren hebben we met veel verschillende soorten, maar altijd enthousiaste en inspirerende, klanten mogen samenwerken. Om onze ervaringen met jullie te delen en een beeld te schetsen hoe een samenwerking met Online Dialogue eruit ziet, hebben we de mooiste cases bij elkaar gezocht en gedocumenteerd.

A Trip in CRO: The journey of Hostelworld

Hostelworld casestudyHostelworld is het grootste online hostel-booking platform en de winnaar binnen de hostelling industrie. Ze werken vanuit een agile aanpak die een test en leer omgeving stimuleert en zo verbeteringen en learnings mogelijk maakt. De afgelopen jaren heeft de samenwerking tussen Online Dialogue ervoor gezorgd dat deze aanpak ook werd doorgevoerd bij de optimalisatie van de Hostelworld websites.

In de casestudy staat deze samenwerking tussen Hostelworld en Online Dialogue centraal en laten we zien hoe Evidence Based Growth de kennis van de Hostelworld klant naar een nieuw niveau tilt.

Lees de hele casestudy

Zoover casestudy: van Proberen tot Excelleren

Zoover caseBij CRO is teamwork onmisbaar. Verschillende mensen, met vaak totaal verschillende achtergronden, moeten samenwerken om eenzelfde doel te bereiken: een succesvol CRO programma. Je kunt de beste CRO tools kopen, de beste mensen aannemen en nog falen als er geen sprake is van een echt team. Een goede samenwerking zorgt voor de beste resultaten. Deze aanname werd bewezen tijdens de samenwerking tussen Zoover en Online Dialogue.

Lees de hele casestudy

Travix: van een CRO MacGyver naar een Evidence Based Growth Army

case study travix

Travix is een van de klanten van Online Dialogue. Samen met hen schreven we een casestudy over de implementatie van een Datagedreven en Evidence-based Optimalisatie Cultuur in alle product teams van Travix. Naast het verhogen van de conversieratio is de samenwerking tussen Online Dialogue en Travix voornamelijk gericht op het in de genen krijgen van CRO. Het uiteindelijke doel is dat heel Travix data- en bewijsgedreven te werk gaat.

Lees de hele casestudy

Ook samenwerken met Online Dialogue? Wij nemen graag contact met je op!