Klanten en Cases

We zijn enorm trots op de klanten die wij als Online Dialogue mogen helpen. Prachtige merken, die begrijpen dat je dag in dag uit moet blijven verbeteren om je bezoekers en klanten blij te maken. Naast losse projecten, werken we voor organisaties die we al meer dan 5 jaar tot onze trouwe klantenkring mogen rekenen.

Onze Cases

De afgelopen jaren hebben we met veel verschillende soorten, maar altijd enthousiaste en inspirerende, klanten mogen samenwerken. Wij delen graag de mooiste cases.

Bekijk onze casestudies

Wie zijn onze klanten?

Wij werken voor gerenommeerde grote bedrijven in binnen- en buitenland, maar ook voor bedrijven die minder bezoekers hebben. Of het nu advies is over tooling of het neerzetten en opleiden van een compleet optimalisatie team, wij helpen je graag.

 

Klanten en resultaten

Onze Partners

We zijn officieel partner van Google, Usabilla, AB Tasty, Sentient en Effective Experiments.

Daarnaast maken we deel uit van de Global Optimization Group. Een internationaal samenwerkingsverband tussen onafhankelijke consultancy bureaus gespecialiseerd in conversie optimalisatie. Ieder lid van dit wereldwijde collectief wordt ook buiten de eigen landsgrenzen gezien als thought leader in het optimalisatie vakgebied.

  Klanten en resultaten Usabilla

AB tastySentient Ascend

Effective experimentsgo-group

 

Mogen we ook jouw effectiviteit vergroten?