Terugblik op Conversion Hotel 2016

15128898_10154020175191570_7684397748479515281_o

Op 18, 19 en 20 november 2016 stond Texel in het teken van Conversie Optimalisatie. Als partner en mede-organisator van Conversion Hotel was Online Dialogue aanwezig om er, alweer voor de derde keer op rij, een geweldig event van te maken. Ruim 200 online deskundigen deelden 3 dagen lang hun kennis, luisterden naar 12 internationale keynote sprekers, deden mee aan een unconference, aten, dronken en vierden samen feest.

Twaalf internationale keynotes

Met 12 internationale sprekers uit diverse online disciplines was het aanbod aan kennis heel breed en divers. Van creatieve Copywriting tot de essentie van Email Marketing, van hands-on tips over Webanalytics tot effectieve UX design en van Storytelling tot daadwerkelijke Growth: alles kwam aan bod tijdens de 12 presentaties, verdeeld over 3 dagen.

CH2016 DAY 2-4

Unconference

Traditiegetrouw is de zaterdagmiddag gereserveerd voor de Unconference: een conference vóór en dóór de deelnemers. Iedereen mag een eigen sessie inplannen op het grote unconference-bord en uiteraard ook zelf sessies bijwonen. Dit interactieve deel van het event werd aangevuld met drie workshops die deze middag werden gegeven. Tijdens deze middag konden deelnemers de diepte ingaan met eigen presentaties, discussies starten of aanhaken bij een workshop gegeven door één van de keynote sprekers!

CH2016 DAY 2-26

Video impressie

Bekijk hier de video impressie van Conversion Hotel 2016:

Conversion Hotel 2016 – 2 minute video summary #CH2016 from webanalisten on Vimeo.

Slides en compilatievideo’s van de sprekers vind je op ConversionHotel.com.

Socializen

Naast het kennis delen tijdens de verschillende sessies is er op Conversion Hotel ook veel tijd om elkaar te leren kennen: tijdens de gezamenlijke ontbijten, lunches en diners, maar ook in de hotelbar en tijdens de feestavond (met live band) op zaterdagavond. Niet alleen business dus maar vooral ook veel pleasure en fun. Kortom: een uniek event, op een unieke locatie.

CH2017

We horen uiteraard graag wat je van het event vond als je erbij was! Wil je er volgend jaar ook (weer) bij zijn? Schrijf je dan vast in voor de wachtlijst voor 2017, dan krijg je als eerste de kans om een kaartje te bemachtigen.

KNOPJE
Conversion Hotel… tot in 2017!

Nienke van der Sar - office & event manager

Nienke is al sinds 2011 een rots in de branding bij Online Dialogue. Als office manager stroomlijnt zij de werkzaamheden op kantoor en regelt en plant ze al onze Academy opleidingen. De organisatie van Conversion Hotel is bij haar in goede handen en ook de organisatie van onze andere events kun je blindelings aan haar overlaten. Met haar enthousiasme en gevoel voor humor zorgt zij voor gezelligheid in ons ODHouse en is zij ons Grill-Meisterin tijdens BBQ’s op ons dakterras. Als het even kan (lees: als het droog is) komt ze vanuit Vleuten met de fiets naar kantoor. Daarnaast houdt ze van tennissen, lekker eten en van zingen.