DiDo#37: Experimenteren op grotere schaal

Op donderdag 11 november 2021 organiseren wij onze derde Dialogue Donderdag (DiDo) van het jaar en hopelijk voor het eerst in 1,5 jaar weer op ons kantoor in Utrecht

Van 14.30 tot 17:00 uur delen we samen onze kennis tijdens de 37e editie van dit event. Het thema is: Experimenteren op grotere schaal (>100-300 experimenten). Uiteraard sluiten we het event af met een borrel!

Wil je erbij zijn? Dat kan! Vanwege de corona maatregelen* voor events kunnen we maximaal 45 mensen kwijt, dus schrijf je snel in. We hanteren een max van 2 personen per bedrijf.  

N.B. De DiDo is bedoeld voor managers, senior uitvoerenden en consultants met een passie voor kennisdeling. We laten alleen deelnemers van klantzijde toe en geen medewerkers van bureaus of ZZP’ers.
* Gezien corona zijn we genoodzaakt om ons te houden aan de geldende overheidsregels. Daarom kunnen wij alleen bezoekers toelaten die een geldig coronatoegangsbewijs kunnen laten zien.

Voor wie?

Leer meer over je (toekomstige) uitdagingen en kansen

Experimenteren is voor steeds meer bedrijven een vast onderdeel binnen de werkzaamheden van de digitale afdeling. Daarnaast neemt het aantal experimenten steeds meer toe en dit levert meer resultaat en inzichten op. Uiteraard met de kanttekening dat de experimenten goed worden uitgevoerd.

Als je opschaalt in het aantal experimenten loop je tegen nieuwe uitdagingen aan. Vanaf 100 tot 150 experimenten per jaar kun je spreken van een “high velocity” CRO programma. Welke uitdagingen en kansen ontstaan er dan?

 • Hoe richt je het proces goed in?
 • Hoe bepaal je op welke pagina(‘s) je gaat testen?
 • Welke onderdelen kun je automatiseren?
 • Hoe houd je bij wat je precies geleerd hebt?
 • Hoe ziet/zien je team(s) eruit? En wat kun je doen om optimaal samen te werken?
 • Hoe houd je de organisatie op de hoogte van het resultaat en de inzichten?
 • Hoe monitor je de tussenstand van alle testen?
 • Welke tooling gebruik je om teams te faciliteren?

Deze Dialogue Donderdag is interessant voor bedrijven die al veel experimenten uitvoeren of die daar in de toekomst in willen groeien.

De sprekers

Jaap van den Broek – UX & CRO Lead | Beter Bed

Jaap is als UX & CRO lead al ruim 6 jaar betrokken bij het optimaliseren van de verschillende websites van Beter Bed. De afgelopen jaren is het aantal experimenten flink omhoog gegaan en Jaap deelt tijdens deze Dialogue Donderdag zijn hands-on ervaring.

Joshua Kreuger – programma-manager CRO/CXO Circulation bij DPG Media

Joshua Kreuger van DPG Media (van o.a. Volkskrant, Algemeen Dagblad) zal vertellen over zijn ervaringen over high velocity testing bij DPG Media.

Informatie over de derde spreker volgt binnenkort.

Programma*

 • 14.30 – 15.00 uur Ontvangst / zaal open
 • 15.00 – 15.30 uur Jaap van den Broek – UX & CRO lead bij Beter Bed
 • 15.30 – 16.00 uur Joshua Kreuger – programma-manager CRO/CXO Circulation bij DPG Media
 • 16.00 – 16.30 uur Pauze
 • 16.30 – 17.00 uur Spreker 3 (TBA)
 • 17.00 – 18:30 uur Borrel!

* Mocht het vanwege corona noodzakelijk zijn de DiDo online te doen dan starten we om 15.30 uur met het programma.

Daar wil ik bij zijn!

Deze 37e DiDo vindt plaats op ons kantoor in Utrecht. Na inschrijving ontvang je een bevestiging en kort voor het event ontvang je nog een mail met de routebeschrijving. 

De voertaal op deze DiDo is Nederlands.

Ben je nog nooit eerder bij een Dialogue Donderdag geweest en weet je niet wat je kunt verwachten, bekijk dan onze DiDo-pagina. Daar vind je ook de samenvattingen van eerder events. 

Aanmelden Dialogue Donderdag - 11 november 2021

Wat zou je graag willen leren / weten over experimenteren op grotere schaal?

*Online Dialogue gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt alleen om je meer informatie over dit evenement te sturen. Vragen? Neem dan contact met ons op via info@onlinedialogue.com.