Dialogue donderdag op 20 juni, debrief op 27 juni 2013

Op 20 juni 2013 organiseren we een knallende laatste Dialogue Donderdag (nummer 13) voor de zomerstop van 2013. Van 14:00 tot 17:00 in Utrecht centrum (het #ODHouse) met een een bekend thema voor deze middag: rendement optimalisatie.

Als vaste bezoeker ontvang je binnenkort een uitnodiging per email. Ben je nog niet eerder geweest? Schrijf je dan nu in voor onze wachtlijst.

dialogue_donderdag_bart_schutz

Het programma van 20 juni

Een week voor de Dialogue Donderdag geven Bart Schutz en Ton Wesseling namens Online Dialogue een presentatie op de jaarlijkse Conversion Conference in Chicago. Maurice Beerthuyzen is mee naar dit congres en brengt vanuit zijn internet management achtergrond op #DiDo13 zijn learnings vanuit de presentaties op dit congres. Wat voor een inzichten gaven conversie optimalisatie experts zoals Chris Goward, Brian Massey, Tim Ash, Jeremy Schoemaker en John Morris?

Bart Schutz heeft recent zijn maand ‘kennisverlof’ afgesloten. Een maand lang heeft hij ondergedoken gezeten om te studeren over velerlei persuasion technieken. Hiermee heeft hij een grote update kunnen maken aan de inhoud van het Wheel of Persuasion. Op #DiDo13 vertelt hij voor het eerst in Nederland over deze update.

Al ruim 3 jaar schrijft Ton Wesseling conversie-columns voor Emerce Magazine. Hierbij belicht hij elke maand een ander thema met praktijkvoorbeelden hoe bedrijven op het web wel het verschil maken. Deze praktijkvoorbeelden zijn gebundeld tot een inspiratieboekje met 101 conversietips in 25 onderwerpen. Op Dialogue Donderdag #13 vertelt Ton over de inhoud van dit boekje en wordt het eerst exemplaar uitgereikt.

Hou ons voorlopige programma in de gaten voor wijzigingen en toevoegingen en schrijf je natuurlijk snel in… Slechts 60 plaatsen beschikbaar!

Dialogue Donderdag Debrief

Op 27 juni 2013, 1 week na de Dialogue Donderdag (die alleen te bezoeken is door opdrachtgevers) zal er van 14:30 – 17:00 een Dialogue Donderdag debrief plaatsvinden in het #ODHouse. Deze sessie is speciaal voor bureaumedewerkers en zzp-ers die actief bezig zijn aan de business zijde van het online vak (tekstschrijvers, ontwerpers, ontwikkelaars, analisten, marketeers).

Tijdens de Dialogue Donderdag Debrief zal er een samenvatting worden gegeven van de Dialogue Donderdag en zal het programma zijn uitgebreid met praktijkvoorbeelden waar kritische feedback op wordt gevraagd. Wil jij zelf ook feedback ontvangen, klim dan het podium op. Aanmelden voor de debrief (slechts 25 plaatsen beschikbaar) kan via info@onlinedialogue.com