13 juni 2019: Dialogue Donderdag #30 met NS en Swiss Sense

  • Bericht auteur:

Op donderdag 13 juni van 14:00 tot 17.00 uur (met daarna een borrel tot 18.30 uur) organiseert Online Dialogue alweer de 30e Dialogue Donderdag, ook wel bekend als de DiDo. Naast dat het alweer de 30ste DiDo is, is het de allereerste DiDo op ons nieuwe kantoor én vieren we ook het 10 jarig bestaan van Online Dialogue! Driedubbel feest, en dus drie keer zo veel redenen om te komen.

Aanmelden voor de 30e Dialogue Donderdag

(N.B. we laten alleen bedrijven van klantzijde toe en geen bureaus of ZZP’ers)

Hoe maak je een design van je hypothese?

Conversie optimalisatie is een multidisciplinaire aangelegenheid waarbij data analisten, psychologen en UX designers hun krachten bundelen om zo de online dialoog tussen organisaties en consumenten te verbeteren.

Een belangrijke stap in deze uitwisseling is de iteratieve interactie tussen de psycholoog en de UX designer. Want hoe vertaal je een hypothese naar een valide test design? Hoe test je op een zo simpel (oftewel: zo goedkoop) mogelijke manier of je hypothese bevestigd of verworpen kan worden? En zorgt het nieuwe design daadwerkelijk voor een verandering in het online gedrag?

De DiDo organiseren we ook dit keer voor klanten, nieuwe en oude relaties. Tijdens deze middag staat niets anders centraal dan het delen van kennis en thought leadership.

Wie komen er spreken?

Jorrin Quest | Senior UX designer @ Online Dialogue

Tijdens zijn presentatie zal Jorrin al zijn kennis en ervaringen delen over UX design in CRO. Hoe ga je te werk? Waar moet je rekening mee houden binnen je designs? En wat zijn de meest voorkomende valkuilen? Zijn presentatie biedt de handvatten die je nodig hebt bij het opzetten van designs voor praktische A/B-testen.

Rowan van Sonsbeek | Senior UX designer @ Swiss Sense

UX binnen een grote organisatie/merk.

Van kennis naar praktijk | workshop NS international

Hoe leer je beter dan door meteen zelf aan de slag te gaan met de opgedane kennis? NS International presenteert een case waarbij jullie vervolgens zelf het proces van hypothese naar design zullen doorlopen.

Het programma

14.00 – 14.30 uur Ontvangst / zaal open
14.30 – 14.45 uur Opening
14.45 – 15.10 uur Jorrin Geurts – Online Dialogue
15.10 – 15.30 uur Rowan van Sonsbeek – Swiss Sense

15.30 – 16.00 uur pauze

16.00 – 17.15 uur workshop met NS (van hypothese naar design)
17.15 – 18.30 uur borrel
18.30 – 20.00 uur pizza
20.00 – 22.00 uur Measurebowling

De locatie

De 30e DiDo vindt plaats op ons nieuwe kantoor in bedrijvengebouw ‘La Vie’: Sint Jacobsstraat 31 in Utrecht. Nog steeds op loopafstand van het centraal station, naast de Bijenkorf en met voldoende parkeergelegenheid in de buurt (bijvoorbeeld in de parkeergarage van La Vie).

De voertaal op deze DiDo is Nederlands.

Daar wil ik bij zijn!

Let op, tijdens een DiDo hebben we plaats voor maximaal 50 mensen. We verlenen voorrang aan managers, senior uitvoerenden en consultants met een passie voor kennisdeling. ‘Bureau-mensen’, ZZP-ers en vendors zijn welkom op onze DDTT events.

> Meld je hier aan voor de 30e Dialogue Donderdag

Weet je niet goed wat de DiDo is en wat je kunt verwachten? Lees de samenvatting van de 29e Dialogue Donderdag en bekijk het filmpje voor een impressie.

DiDo #30 afterparty: Measure bowling

#dido30Eens per jaar trekken we de bowlingschoenen uit de kast en kegelen we de pinnen van de baan. Dit doen we tijdens MeasureBowling Utrecht, het Nederlandse deel van MeasureBowling Europe.

Na afloop van de 30e DiDo kun je blijven hangen en regelen wij pizza. Daarna lopen we met zijn allen slechts 200 meter om mee te doen aan MeasureBowling (bij Bison Bowling Utrecht vanaf 20.00 uur). Schrijf je wel even in via de Meetup groep.

Kyra Delsing

Kyra Delsing was Consumer Psychology Expert bij Online Dialogue waar ze de krachten van data en psychologie met elkaar combineerde om websites te optimaliseren. Als gedragswetenschapper deed Kyra onderzoek naar online besluitvormingsprocessen waarbij ze samenwerkte met een gespecialiseerd team van ervaren experts op het gebied van User Experience, Psychologie, Analytics, Optimalisatie en Strategie. Het doel van deze onderzoeken is het in kaart brengen van klantgedrag als belangrijke bron voor innovatie en strategie.