Ben jij een “verborgen psycholoog”?

 

Helaas zit deze seminar helemaal vol. Wil op de hoogte blijven van de andere events die wij organiseren? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

 

Ben je (consumenten) psycholoog, maar staat die titel niet op je business kaartje? Je bent bent één van velen…

Kom maandagmiddag 16 oktober 2017 naar Utrecht!

Dan organiseren Online Dialogue en het NIP (vooral ook voor niet-NIP-leden 😉 een event voor alle academisch geschoolde psychologen die werkzaam zijn in de commerciële sector of in de non-profit sector!

Seminar De verborgen psycholoog

Utrecht, 16 oktober, 12:15 – 18:00 uur @ Zaalverhuur 7

Het thema van De verborgen psycholoog ontstond naar aanleiding van de bomvolle track “Internet & Consumer Psychology” die Online Dialogue verzorgde op het “European Congress of Psychology”. Daaruit bleek dat er in het bedrijfsleven veel verborgen psychologen werken, voor hen organiseren we deze middag.

Na dit event heb je:

  1. inspiratie hoe (nog meer) psychologie toe te passen in je werk (en bij te houden);
  2. concrete tips hoe meer waardering te krijgen voor jouw als psycholoog;
  3. een (nog?) groter besef van het ethisch belang van psychologie bij het beïnvloeden van mensen vanuit bedrijven en overheid.

Kom je ook? Meld je dan nu aan!

Aanmelden kan via het aanmeldformulier.

Meer weten? Kijk voor meer informatie, het programma en de sprekers op het seminar van De Verborgen Psycholoog.

Nienke van der Sar - office & event manager

Nienke is al sinds 2011 een rots in de branding bij Online Dialogue. Als office manager stroomlijnt zij de werkzaamheden op kantoor en regelt en plant ze al onze Academy opleidingen. De organisatie van Conversion Hotel is bij haar in goede handen en ook de organisatie van onze andere events kun je blindelings aan haar overlaten. Met haar enthousiasme en gevoel voor humor zorgt zij voor gezelligheid in ons ODHouse en is zij ons Grill-Meisterin tijdens BBQ’s op ons dakterras. Als het even kan (lees: als het droog is) komt ze vanuit Vleuten met de fiets naar kantoor. Daarnaast houdt ze van tennissen, lekker eten en van zingen.