Cultuur en proces

Wij implementeren het datagedreven werken in de cultuur van jouw organisatie. Zodat je na onze samenwerking zelf aan de slag kunt met bewijs- en experiment-gedreven werken.

 

Op basis van een plan van aanpak helpen we organisaties om experimenteren en inzichten om te zetten in een waardevol structureel CRO proces.

Cultuur en proces

Veel enthousiasme om te starten met experimenteren leidt in de praktijk vaak niet tot een goed gestructureerd CRO proces. Hierbij kunnen wij helpen door middel van strategie, opleiding en consultancy. Door samen te werken en onderling kennis en ervaringen uit te wisselen begeleiden wij jouw team door het gehele optimalisatie proces.

Bekijk onze cases en zie hoe we dit eerder voor andere klanten deden.

Onze diensten:

Conversie optimalisatie

Een toegewijd optimalisatie team gaat aan het werk om je conversie te verhogen en A/B testen uit te voeren. Afhankelijk van je wensen en CRO maturity stellen wij een op maat gemaakt plan op.

Lees meer

Psychologie en gedrag

Kennis van psychologie en klantgedrag is vaak één van de minst ontwikkelde onderdelen bij online marketing. Wij zien dit echter wel als het meest belangrijke onderdeel van het experimenteren.

Lees meer

Opleiding

In ons opleidingscentrum valt alles te leren omtrent optimalisatie. Van het gebruik van programma’s, analyses en UX-design tot het data gedreven optimaliseren op basis van psychologie.

Lees meer

Lees hoe de samenwerking met Online Dialogue de klantkennis van Hostelworld naar een nieuw niveau tilde.

Meer informatie? Neem contact met ons op!