Conversie optimalisatie

Een toegewijd optimalisatie team gaat aan het werk om je conversie te verhogen en A/B testen uit te voeren. Afhankelijk van je wensen en CRO maturity stellen wij een op maat gemaakt plan op.

 

Wij gebruiken A/B-testen, growth hacking en andere technieken om ideeën te valideren en inzichten te verkrijgen om zo de conversie op je website te optimaliseren.

Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie is één van de belangrijkste onderdelen van je digitale afdeling. Op de korte termijn ga je simpelweg meer geld verdienen, terwijl je op de lange termijn ontzettend veel waardevolle kennis opbouwt over je bezoekers. Het opzetten van een succesvol en structureel optimalisatie programma is lang niet zo eenvoudig als het lijkt. Bekijk de onderdelen die volgens ons cruciaal zijn.

Bekijk onze cases en zie hoe we dit eerder voor andere klanten deden.

Onze diensten:

Psychologie en gedrag

Kennis van psychologie en klantgedrag is vaak één van de minst ontwikkelde onderdelen bij online marketing. Wij zien dit echter wel als het meest belangrijke onderdeel van het experimenteren.

Lees meer

Cultuur en proces

Wij implementeren het datagedreven werken in de cultuur van jouw organisatie. Zodat je na onze samenwerking zelf aan de slag kunt met bewijs- en experiment-gedreven werken.

Lees meer

Opleiding

In ons opleidingscentrum valt alles te leren omtrent optimalisatie. Van het gebruik van programma’s, analyses en UX-design tot het data gedreven optimaliseren op basis van psychologie.

Lees meer

Lees hoe het CRO team van Travix groeide van een CRO MacGyver naar een Evidence Based Growth Army.

Wil je meer informatie? Of een keer ideeën uitwisselen rondom conversie optimalisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!