Diensten

Conversie optimalisatie gedreven door data en psychologie

“Validation in every organization” is onze missie en het is ons werk om onze opdrachtgevers te helpen betere en betrouwbaardere beslissingen te nemen. Om dit bereiken maken wij gebruik van data en psychologie in combinatie met bedrijfsadvies en verandermanagement. Samen met onze opdrachtgevers kijken wij naar sales funnels, customer journeys, klantgedrag en bedrijfscultuur om zo de conversie te optimaliseren.

Groei en innovatie

We doen dit al bijna tien jaar bij een verscheidenheid aan opdrachtgevers. We zijn een nichespeler en specialist omdat wij ons puur en alleen richten op optimalisatie en klantgedrag.

Waarom conversie optimalisatie?

Het heeft geen zin om telkens meer bezoekers naar je website te lokken als ze uiteindelijk niet het doel te bereiken dat jij voor ogen hebt. Daarnaast wil je dat bezoekers bereiken wat ze willen bereiken. Dat ze begrijpen wat ze gekocht hebben en er tevreden mee zijn. Pas als de bezoeker zijn of haar doel bereikt heeft, kun jij dat ook.

Onze diensten:

Conversie optimalisatie

Een toegewijd optimalisatie team gaat aan het werk om je conversie te verhogen en A/B testen uit te voeren. Afhankelijk van je wensen en CRO maturity stellen wij een op maat gemaakt plan op.

Lees meer

Psychologie en gedrag

Kennis van klantgedrag en psychologie is vaak één van de minst ontwikkelde onderdelen bij online marketing. Wij zien dit echter wel als het meest belangrijke onderdeel van het experimenteren.

Lees meer

Cultuur en proces

Wij implementeren het datagedreven werken in de cultuur van jouw organisatie. Zodat je na onze samenwerking zelf aan de slag kunt met bewijs- en experiment-gedreven werken.

Lees meer

“Online Dialogue – Top 10 analytics & optimalisatie bureaus en top 10 consultancy bureaus!”

Emerce top 100 - De beste bedrijven in e-business 2019