Diensten

Conversie optimalisatie gedreven door data en psychologie

“Validation in every organization” is onze missie en het is ons werk om onze opdrachtgevers te helpen betere en snellere beslissingen te nemen. Om dit bereiken maken wij gebruik van data en psychologie in combinatie met bedrijfsadvies en verandermanagement. Samen met onze opdrachtgevers kijken wij naar sales funnels, customer journeys, klantgedrag en bedrijfscultuur om zo de conversie ratio te verbeteren.

Groei en innovatie

We doen dit al bijna tien jaar bij een verscheidenheid aan opdrachtgevers. We zijn een nichespeler en omdat wij ons puur en alleen richten op optimalisatie en klantgedrag worden we vaak gezien als de specialist.

Waarom conversie optimalisatie?

Het heeft geen zin om telkens meer bezoekers naar je website te lokken als ze uiteindelijk niet het doel te bereiken dat jij voor ogen hebt. Daarnaast wil je dat bezoekers bereiken wat ze willen bereiken. Dat ze begrijpen wat ze gekocht hebben en er tevreden mee zijn. Pas als de bezoeker zijn of haar doel bereikt heeft, kun jij dat ook.

Onze diensten:

Conversie optimalisatie

Een toegewijd optimalisatie team gaat aan het werk om de juiste manier van werken te implementeren en uit te voeren. Afhankelijk van jouw wensen en CRO maturity stellen wij een op maat gemaakt plan op.

Lees meer

Conversie intelligentie

Kennis van klantgedrag is vaak één van de minst ontwikkelde onderdelen bij online marketing. Wij zien dit echter wel als het meest belangrijke onderdeel van het experimenteren / valideren.

Lees meer

Conversie cultuur

Door middel van experimenteren ontdek je de waarheid achter het gedrag van je bezoekers. Het eerste doel is altijd om de website zo goed mogelijk te verbeteren. Het tweede doel is om deze werkwijze uit te rollen in jouw eigen organisatie.

Lees meer

“Online Dialogue – Top 10 analytics & optimalisatie bureaus en top 10 consultancy bureaus!”

Emerce top 100 - De beste bedrijven in e-business 2019