We zijn verhuisd!

We hebben iets leuks te melden, we zijn verhuisd!

De afgelopen jaren zijn we steeds verder aan het groeien en is ons huidige pand aan de Catharijnesingel te klein geworden. Voor ons een reden om eens verder te kijken. Het resultaat? Een nieuw kantoor, met meer ruimte. 200 meter verderop, om precies te zijn!

We mogen steeds meer werknemers verwelkomen en zijn ook nog op zoek naar versterkingen voor ons team. Dus we zijn toe aan de volgende stap. Daar kan een passend kantoor natuurlijk niet bij ontbreken.

La Vie, zoals het prachtige pand genoemd wordt, ligt in het centrum van Utrecht. Boven de Bijenkorf en om de hoek van Hoog Catharijne en het station. Ons nieuwe adres is Sint Jacobsstraat 31.

Wij delen graag onze kennis door middel van opleidingen. Daar hoort natuurlijk ook een goede opleidingsruimte bij! Het nieuwe pand geeft ons ook de mogelijkheid om evenementen als de DiDo weer bij ons op locatie te geven.

We hebben nu meer ruimte voor kennissessies, vergaderingen, trainingen en werkplekken. Er is bijvoorbeeld ook ruimte voor user tests in het UX lab. We kijken ook erg uit naar het lekkere weer, want we hebben een prachtig dakterras!

we zijn verhuisd

Terwijl we vanaf vandaag aan het werk zijn vanuit het nieuwe kantoor, worden de laatste wanden nog gezet. Een fris, creatief en ruimtelijk kantoor waar we de komende periode lekker aan de slag kunnen.

Benieuwd naar ons nieuwe kantoor?

Kom gezellig langs voor een lekkere kop koffie. Of daag ons uit voor een potje tafeltennis!

Wij hebben ontzettend veel zin om vanuit het nieuwe pand onze klanten nog beter van dienst te zijn!

Hieronder een kleine impressie van het nieuwe kantoor.

we zijn verhuisd we zijn verhuisd

Als we volledig verhuisd zijn en het kantoor is klaar, dan zullen we meer foto’s delen!

 

Simon Groters - marketing & content manager

Als marketing & content manager zet Simon vol enthousiasme zijn marketing en communicatie skills in om Online Dialogue op de kaart te zetten. Hij speelt wekelijks voetbal en squash. Daarnaast is hij de beste tafeltennisser van Online Dialogue :). Kan hij je ergens mee helpen? Stuur hem een mailtje!