Terugblik op Conversion Hotel 2021

Lange tijd was het spannend of Conversion Hotel 2021 door kon gaan. Vanwege corona was de fysieke editie van 2020 vervangen door een virtueel platform waarin vele geweldige presentaties online gegeven werden, maar er gaat niets boven een echt event op Texel.

Kort voor het event gingen nieuwe corona maatregelen in: het congres moest al om 18 uur stoppen en ook mocht de horeca na 20 uur niet meer open zijn. Met wat aanpassingen her en der lukte het toch om op 19, 20 en 21 november een nieuwe editie van Conversion Hotel te organiseren. Hét evenement waar iedereen in de optimalisatie wereld naar uitkijkt. Een weekend vol goede presentaties, waardevolle inzichten en geweldige mensen waarvan Online Dialogue de trotse sponsor was en als crew zorgde voor een vlekkeloze uitvoering van het event.

CH2021: The Conference formerly known as…

CH2021 is een event over online optimalisatie voor gepassioneerde digital optimizers die hun kennis en ervaring delen op het gebied van CRO, UX, Marketing, Data en Design. Met bezoekers uit 16 verschillende landen waaronder Groot- Brittannië, Canada, Italië, Noorwegen en zelfs India en Japan. En bijzondere prestatie gezien alle corona maatregelen.

Een weekend dat voor iedereen, nieuw of veteraan, elk jaar weer anders is. Altijd een twist, een verrassing, nieuw thema en natuurlijk de verbeteringen die wij elk jaar weer doorvoeren dankzij alle feedback. Want… Always be optimizing!

Ook dit jaar pakten we het weer anders aan. Er is weer goed geluisterd en geleerd van de feedback van de bezoekers. Daarom weer meer aandacht voor de inhoud en kwaliteit boven kwantiteit. Om te vieren dat we elkaar eindelijk weer in het echt konden zien, was het thema ‘Homecoming: Welcome home to Texel’.

CH2021 notes

Uiteraard werd er weer heel veel interessante content gedeeld gedurende het hele weekend. En omdat we deze goede content en inspiratie van CH2021 niet verloren willen laten gaan, hebben we aantekeningen van alle keynotes gemaakt die je met iedereen binnen je bedrijf kunt delen:

NOTES OF ALL CH2021 KEYNOTE SPEAKERS

CH2022 op 18, 19 en 20 november 2022

Als je bij de volgende editie wil zijn, zet dan 18, 19 & 29 november 2022 vast in je agenda! En schrijf je in voor de CH2022 ticket notification email list om op de hoogte te blijven.

Meer over CH2021?

Ga naar www.conversionhotel.com voor meer informatie en om de korte samenvattingsvideo van CH2021 te bekijken.

Nienke van der Sar - office & event manager

Nienke is al sinds 2011 een rots in de branding bij Online Dialogue. Als office manager stroomlijnt zij de werkzaamheden op kantoor en regelt en plant ze al onze Academy opleidingen. De organisatie van Conversion Hotel is bij haar in goede handen en ook de organisatie van onze andere events kun je blindelings aan haar overlaten. Met haar enthousiasme en gevoel voor humor zorgt zij voor gezelligheid in ons ODHouse en is zij ons Grill-Meisterin tijdens BBQ’s op ons dakterras. Als het even kan (lees: als het droog is) komt ze vanuit Vleuten met de fiets naar kantoor. Daarnaast houdt ze van tennissen, lekker eten en van zingen.