Presentatie Emerce Conversion

Presentatie Emerce Conversion

Tijdens Emerce Conversion (11 april 2019) in Amsterdam stonden collega’s Tom van den Berg en Bart Schutz op het hoofdpodium.

Interesse in de slides?

Bart gaf een presentatie over ‘Validation in every organization’.
‘Culture of experimentation’ is als pubersex. Iedereen heeft het erover, wil het graag, zegt dat hij het al doet, twijfelt of hij er wel goed in is, en alleen de enkelen die het al echt doen weten hoe enerverend het echt is, en hoeveel er nog te experimenteren valt.

> Bekijk de slides van Bart hier

Tom presenteerde zijn ’10 tips om de ROI van je CRO programma te verhogen’.
Heb je een CRO team en ben je lekker aan het A/B testen? Maar heb je het gevoel dat er niet het maximale uit wordt gehaald? Tom deelde tijdens zijn presentatie 10 tips (van basis tot advanced) om de ROI van je CRO programma te vergroten.

Hij beantwoord vragen als: hoe kan je binnen de vaak beperkte tijd het maximale resultaat behalen? Hoe richt je het ideale proces in? Welke belangrijke data checks moet je doen? En wat is de toegevoegde waarde van een gedragexpert?

> Bekijk de slides van Tom hier

Over Online Dialogue

“Validation in every organization” is onze missie en het is ons werk om onze opdrachtgevers te helpen betere en snellere beslissingen te nemen. Om dit bereiken maken wij gebruik van data en psychologie in combinatie met bedrijfsadvies en verandermanagement. Samen met onze opdrachtgevers kijken wij naar sales funnels, customer journeys, klantgedrag en bedrijfscultuur om zo de conversie ratio te verbeteren.

> Lees meer over onze diensten

Simon Groters

Eindbaas in het schrijven van content. Als online & content manager zet ik vol enthousiasme mijn marketing en communicatie skills in om Online Dialogue om op de kaart te zetten. Ik ben voetbalfanaat (Ajax), maar kan hier zelf vrij weinig van. Toch ren ik elke zondag vol enthousiasme weer met mijn vrienden achter een bal aan. Gelukkig ben ik iets beter in andere sporten zoals squash en tafeltennis (dit komt door het vele oefenen op de tafeltennistafel van Online Dialogue). Kan ik je ergens mee helpen? Stuur mij een mailtje!
Sluit Menu