Summer Crash Courses – Conversie Specialist

Heb jij altijd al onze conversie specialist cursus willen volgen maar vind je 4 weken te lang? Of wil je deze zomer Schiphol ontwijken en reis je liever af naar ons dakterras? Volg dan de Summer Crash Course van onze Conversie Specialist opleiding. 

Tijdens deze speciale zomer editie van onze conversie specialist cursus laten we je in korte tijd kennismaken met de essentials van het conversie optimalisatie proces, de statistische kant van CRO, hoe mensen beslissingen nemen (consumentenpsychologie) en welke tools je waarvoor hoe inzet. In twee dagen leren wij je alle basisprincipes van effectieve conversie optimalisatie en behoeden we je voor de vele valkuilen in dit vakgebied.

Voor wie?

Deze cursus is bedoeld voor mensen die (gaan) werken als (online) marketeer, digital analyst, designer, copywriter en/of conversie specialist / manager en graag hun conversie optimalisatie werkzaamheden naar een hoger niveau willen tillen. Of wel: de cursus is voor iedereen die wil weten wat de data je vertelt, hoe klanten zich gedragen en welke stappen je moet vervullen als je structureel wilt optimaliseren.

Lees ervaringen over Online Dialogue’s training Conversie Specialist (Conversie Manager / Conversie Optimalisatie) op Springest hier.

Twee dagen, vier expertisegebieden

Dag 1 Summer Crash Course:

09:30 – 12:30 Proces – Uitleg van het FACT & ACT continue conversie optimalisatie proces

Lunchpauze (lunch is inbegrepen)

13:30 – 16:30 DataDe statistiek achter CRO: vooronderzoek, test bandbreedte, analyse van resultaten

Dag 2 Summer Crash Course:

09:30 – 12:30 Psychologie  De psychologie achter CRO – emotie, ratio en het stellen en prioriteren van hypotheses

Lunchpauze (lunch is inbegrepen)

13:30 – 16:30 UX  In de praktijk brengen – omzetten van hypotheses in designs, advies in tooling en bovenal het leren van de experts

Als je alle lessen hebt bijgewoond ontvang je aan het einde van de cursus onze Conversie Specialist diploma.

Praktische informatie

Lesdata: 3 & 17 augustus

De totale kosten van de cursus zijn €1295,- (excl. BTW). Dit is inclusief alle lessen, het cursusmateriaal en contact met de leraren gedurende de cursus én daarna. Bovendien zorgen we voor een heerlijke lunch en is er uiteraard de hele dag door koffie, thee en een gevulde koelkast.

De gehele cursus bestaat uit twee dagen. De lessen vinden plaats van 9.30 uur tot 16.30 uur bij ons op kantoor (400 meter van Utrecht Centraal Station), lunch is inbegrepen. De groep bestaat uit een minimum van 6 en een maximum van 10 cursisten.

Inschrijfformulier Conversie Specialist

Wil je je inschrijven voor de Conversie Specialist Summer Crash Course: meld je hier aan!