Gratis online training: Airtable inzetten voor je CRO-proces

Het hebben van een gestructureerd proces en inzicht in je prestaties is essentieel voor je CRO-programma. Maar hiervoor heb je wel een goede tool nodig…

Bij Online Dialogue gebruiken we Airtable bij al onze klanten. Het zorgt ervoor dat we structuur en overzicht hebben in de processen en inzichten van ons CRO-programma. Je kunt zien wat er in het gehele proces gebeurt, wie wat doet, waar en waarmee je successen boekt én je kunt voortborduren op die successen.

Daarom hebben collega’s Ruben de Boer en Tom van den Berg een gratis Udemy-cursus gemaakt om je te laten zien hoe je je eigen CRO-proces in Airtable kunt opzetten.

Wil je weten waarom wij zo enthousiast zijn over Airtable? We hebben de 10 redenen om Airtable te gebruiken voor je CRO-proces op een rij gezet – wij hebben geen aandelen in Airtable 😉

Volg de gratis cursus

Voor ons heeft Airtable het leven een stuk gemakkelijker gemaakt! Wij willen ons enthousiasme graag met je delen. Volg nu de gratis online training via Udemy.

Ruben de Boer - conversion manager

Als Conversie Manager en consultant bij Online Dialogue vindt Ruben het een genoegen om elke dag met geweldige mensen voor geweldige websites te werken. Hij helpt klanten bij het verbeteren van hun optimalisatiestrategie en -cultuur, het opzetten en verbeteren van het CRO-proces en het leiden van multidisciplinaire teams.