Conversion Hotel 2022: Event Recap

De negende editie van Conversion Hotel op Texel was wederom een groot succes! Conversion Hotel 2022  is een event over online optimalisatie voor gepassioneerde digital optimizers die hun kennis en ervaring delen op het gebied van CRO, UX, Marketing, Data en Design. Met bezoekers uit 16 verschillende landen waaronder Groot- Brittannië, Canada, Italië, Noorwegen en zelfs India en Japan. In dit artikel geef ik je een korte recap. 

sprekers conversion hotel 2022
De sprekers van Conversion Hotel 2022

Dag 1 Conversion Hotel 2022: Aankomen en duiken

Op de eerste dag van Conversion Hotel 2022 trapte Ton Wesseling het weekend af, waarna de The Champions Tournament van start ging. Iedere deelnemer was van tevoren ingedeeld bij een groep, met passende mascotte en team lead. De opdracht: voer alle taken uit die in het Champions Tournament staan. Ik kan je niet vertellen wat alle opdrachten waren, maar er kwamen tattoos, heel wat hese stemmetjes en foto’s aan te pas. En het was weer fantastisch. Op dag 1 kwamen ook Steen Rasmussen (The Artificial User – A Future Scenario For CRO), Sarah Gagenstein (All You Need To Know About Framing) en natuurlijk de keynote pitch competitors aan het woord. In de unconferencing sessies konden alle aanwezigen zelf sessies inbrengen. Van Fuck-up Fridays tot een oproep tot een buddy-systeem of zelfs een dansworkshop van onze eigen George, alles was mogelijk! Aan het eind van de dag hadden we een heerlijk diner en was het natuurlijk tijd voor een feestje! Voor 04:00 lag iedereen wel in bed en een paar uur later was het alweer tijd voor dag twee.

Dag 2 Conversion Hotel 2022: vroeg uit de veren en door tot het einde

De tweede dag zit altijd bomvol met goede keynote sprekers. Jono Alderson & Arnout Hellemans gaven de meest enthousiaste en snelle presentatie die de aanwezigen ooit hebben gezien. Gevolgd door Ronny Kohavi, die de praktische defaults voor A/B testen deelde. Na een heerlijke lunch was het tijd voor de break-out sessies en was er natuurlijk ook ruimte voor een duik in het zwembad of de koude Noordzee. Het driegangenmenu werd gevolgd door een keynote van Kenda Macdonald: ‘How To Get The Best Out Of Your Marketing Automation’, gevolgd door een keynote van de keynote pitch winner! En dan… tijd voor een goed feestje!

Joost & Sanne heten je welkom bij Conversion Hotel 2022

Dag 3 Conversion Hotel 2022: T-shirts, Challenge winnaars en de laatste keynotes

Op de laatste dag van Conversion Hotel stonden de keynotes van Edin Bidani (Structural Functionalism As A Valuable Lens For Looking At How We Structure Experiments), Ibrahim Elewadi (Analytcis In The Age Of The Modern Data Stack) en Marianne Stjernvall (From Nothing To A Full Scaled CRO Team Doing 20 Tests Per Month) op het programma. En natuurlijk was het tijd om de felbegeerde CH2022 T-Shirts uit te delen en de winnaar van de Team Challenges bekend te maken. Het was een onwijs groot succes. Helemaal voldaan, vol met nieuwe ideeën en energie kwamen we weer terug op het vasteland. We zijn benieuwd hoe jullie het ervaren hebben (en als je er niet bij was: volgend jaar is er weer een editie, je bent van harte welkom!)

Wij kijken terug op een prachtig weekend. Hier gaan we nog even van genieten, maar kijken stiekem al uit naar #CH2023 😉 Grote dank aan alle mensen die hebben bijgedragen en deelgenomen aan dit fantastische weekend.

Foto’s komen online op www.conversionhotel.com/ch2022 

Sanne Maarsingh-Kelder

Als content manager is Sanne de duizendpoot die alle kennis verzamelt en naar buiten brengt. Altijd op jacht naar de beste blogs en vetste artikelen. Je maakt haar blij met een lekkere kop kruidenthee, een goed verhaal en: motorrijden!