Blij met 2 nieuwe collega’s

Analytics & optimization expert
Sinds een aantal weken kunnen we bij Online Dialogue genieten van de ervaring en expertise van Hans Nauta, als onze analytics & optimization expert. Met een achtergrond in kwantitatief marktonderzoek en een passie voor web development, haalt hij graag inzichten uit data die direct bijdragen aan een betere user experience. Hij maakte al websites in een tijd dat tekst in Comic Sans nog gemeengoed was en hackt er nog steeds graag op los.

Content manager
Ook hebben wij sinds 1 december een content manager aangetrokken. Haar naam: Kyra Delsing.
Kyras interesse ligt in het snel groeiende veld van nieuwe media en technologie en de vraag hoe mensen ethisch, verantwoordelijk en kritisch kunnen omgaan met de technologie die beschikbaar is voor ons. Door sociale wetenschappen te combineren met data science en filosofie probeert zij de manier waarop mensen nu en in de toekomst interacteren met technologie te ontdekken, bekritiseren en voorspellen.

Wij zijn blij met de komst van deze twee toppers!

Nienke van der Sar - office & event manager

Nienke is al sinds 2011 een rots in de branding bij Online Dialogue. Als office manager stroomlijnt zij de werkzaamheden op kantoor en regelt en plant ze al onze Academy opleidingen. De organisatie van Conversion Hotel is bij haar in goede handen en ook de organisatie van onze andere events kun je blindelings aan haar overlaten. Met haar enthousiasme en gevoel voor humor zorgt zij voor gezelligheid in ons ODHouse en is zij ons Grill-Meisterin tijdens BBQ’s op ons dakterras. Als het even kan (lees: als het droog is) komt ze vanuit Vleuten met de fiets naar kantoor. Daarnaast houdt ze van tennissen, lekker eten en van zingen.