Experimenteren Omzet verhogen Betere user experience Leer je klanten kennen Meer conversies

met data en psychologie

Datagedreven conversie optimalisatie

Online Dialogue is al meer dan 10 jaar een toonaangevend optimalisatiebureau. We zijn een specialist in datagedreven werken en doen dit voor een groot aantal B2C en B2B bedrijven. Daarbij richten we ons vooral op optimalisatie van gebruikerservaring en klantgedrag.

Wij zorgen voor groei en waardevolle inzichten over je bezoekers. Samen met jou optimaliseren wij de verschillende onderdelen van je CRO-programma zoals je website(s), mails en apps.

Wat kunnen wij voor jou doen?

od-icon-ab-test

Conversie optimalisatie

Ons kernproduct: experimenteren op al je digitale kanalen. We halen meer conversies uit je sales funnels met onze bewezen datagedreven aanpak. We ondersteunen of voeren je volledige CRO-programma uit.

od-icon-data-insights

Growth hacking

Experimenteren is niet altijd mogelijk of noodzakelijk. We gebruiken jouw data, onze kennis en ervaring voor advies en actie om de klantbeleving te verbeteren. We pakken “laaghangend fruit” aan en helpen met groei via je digitale kanalen. 

od-icon-revenue

CRO in je organisatie

Jij en je team(s) willen meer datagedreven gaan werken en minder op onderbuikgevoel sturen. Waar begin je en hoe doe je dat? Wij helpen je graag bij het neerzetten van een validatie gedreven cultuur en organisatie.

Wat onze klanten van ons vinden:

online dialogue CRO team

Winnaar beste CRO-bureau 2020

“Dit is een bedrijf dat de lat voortdurend hoger legt en daarmee voorop loopt in hun branche. Het zijn niet alleen de medewerkers die hun werk heel goed doen, het is vooral de manier waarop zij het samen doen. Ze maken niet alleen goede analyses, maar beheersen de kunst van het combineren van data en psychologie in het online optimalisatieproces.”

Lees meer >

impact analyse

Leer optimaliseren van de Online Dialogue experts

Van het gebruik van programma’s, analyses en UX-design tot het data gedreven optimaliseren op basis van psychologie. Wij leren je hoe het moet.

Mooie opdrachten bij enthousiaste klanten

De afgelopen jaren hebben we met veel verschillende soorten, maar altijd enthousiaste en inspirerende, klanten mogen samenwerken. Wij delen graag een aantal mooie casestudies.

Wij hebben bij VodafoneZiggo een datagedreven cultuur gecreëerd. Het doel was om steeds meer te experimenteren, veel te leren en toegevoegde waarde te leveren.

Sinds 2009 zijn we aan het A/B testen op de websites van Van der Valk om het online rendement te verhogen. Testen heeft de websites van Van der Valk heel ver gebracht en doet dat tot op de dag van vandaag nog steeds.

Beerwulf kwam bij ons met de vraag of we konden helpen bij het in kaarten brengen van het gedrag van hun bezoekers. Ze wilden hun bezoekers beter begrijpen, maar hadden zelf geen psycholoog in dienst.

Heb je een vraag?

Neem contact op met Pim via mail of bel hem op: 030 2272 448 

Onze laatste blogs

Meer dan 10 jaar ervaring bij een verscheidenheid aan opdrachtgevers

We zijn enorm trots op de klanten die wij als Online Dialogue mogen helpen. Prachtige merken, die begrijpen dat je dag in dag uit moet blijven verbeteren om je bezoekers en klanten blij te maken.
incompany trainingen
klant online dialogue
conversie optimalisatie klanten

CONTACT

Bakje koffie drinken?

online dialogue contact

Kantoor

Sint Jacobsstraat 31
3511 BL Utrecht

Contact

info@onlinedialogue.com
030 4100 170

AWARDS & PARTNERS