Optimalisatie

Continue werken aan meer rendement

Online Dialogue heeft veel awards gewonnen voor haar optimalisatie werkzaamheden. Iteratief werken aan meer rendement en vergroten van klantgedrag kennis is wat wij als geen ander kunnen. Wereldwijd worden wij gevraagd om te presenteren over onze aanpak en uitvoer. Grondig vooronderzoek over wat te optimaliseren, gekoppeld aan een psychologische insteek is zeer succesvol gebleken en deze werkmethode kunnen wij voor je uitvoeren of het je leren.

Het FACT & ACT continue optimalisatie programma

Het door Online Dialogue ontworpen FACT & ACT optimalisatie programma levert rendement op korte termijn en klant-inzichten voor de lange termijn. Een dedicated optimalisatie team gaat voor jou aan het werk voor het implementeren van de manier van werken en de uitvoer hiervan. Al dan niet om dit over te dragen aan de eigen organisatie. Dit kan vanaf 10.000 euro per maand.
Meer over ons continue optimalisatie programma: neem contact met ons op

Optimaliseren van de (mobiele) website

Optimalisatie effect wordt behaald door goed vooronderzoek. Het analyseren van gedrag, het begrijpen van bezoekers en de kennis van psychologie zorgen ervoor dat Online Dialogue succesvol jouw conversie optimaliseert. Dit kunnen we, voor meerdere cycli, vanaf 12.500 euro.
Meer over onze (mobiele) website optimalisatie: neem contact met ons op

Optimaliseren van advertentie uitingen

Door middel van analyse van klik- en conversiegedrag op advertentie-uitingen en het toepassen van kennis over psychologie in advertentie-ontwerp en copy verbeteren we de resultaten. Vanaf 8.000 euro voor meerdere optimalisatie cycli.
Meer over onze optimalisatie van advertentie uitingen: neem contact met ons op

Optimalisatie experts voor jouw team

Online Dialogue heeft ervaren medewerkers op het gebied van optimalisatie. Van UX tot Psychologie van Analytics tot Optimalisatie leads. Zij kunnen actief meewerken in jouw optimalisatie team. Vanaf 5.000 euro per maand.
Meer over onze optimalisatie experts voor jouw team: neem contact met ons op

Implementatie en configuratie optimalisatie tools

Wij hebben veel ervaring met het implementeren en de configuratie van tools voor continue optimalisatie. Tools zoals A/B-test platformen, analytics oplossingen, heat map tools en workflow oplossingen. Als ook begeleiding met de ontwikkeling van eigen A/B-test en learning platformen. Dit kan al vanaf 2.000 euro.
Meer over implementatie en configuratie van optimalisatie tools: neem contact met ons op

“Online Dialogue is de allergrootste winnaar ooit in 1 jaar bij de internationale A/B-test awards”

Which Test Won - A/B-test awards