Coworking | Online Dialogue

Coworking

Online Dialogue House – kennisplek

Voor het reserveren van een werkplek voor onze collega’s, klanten en relaties: ODhouse.nl

Het Online Dialogue House (ODHouse) is een semi-open werkplek in het centrum van Utrecht voor mensen die actief bezig zijn met het online marketing vak. Het is het kantoor waar de online specialisten van Online Dialogue werken aan hun projecten maar waar ook relaties en klanten een werkplek kunnen reserveren.

Behoor jij tot deze groep dan kun je je aanmelden bij onze besloten Facebook groep om op maandag, dinsdag of donderdag een gratis werkplek te reserveren en te genieten van onze geweldige koffie en thee, een lekkere lunch en goede WiFi.

Launchdesk

Ook anderen uit het online marketing / social / analytics / development vak zijn welkom. Voor hen bieden we de mogelijkheid om een werkplek te huren. Via Launchdesk kun je de voorwaarden bekijken.

Waarom het Online Dialogue House?

Online Dialogue deelt graag haar kennis over de online markt met anderen. Hiervoor stellen we ons kantoor graag open. Naast dat wij veel te delen hebben, is het minstens even interessant om te leren van onze klanten en relaties. Daarom bieden wij hen de mogelijkheid om bij ons een werkplek te reserveren. Vergaderen in het Online Dialogue House
Ons ODHouse ligt naast het Centraal Station in Utrecht-stad, vlakbij verschillende parkeergarages. Een eigen etage met veel licht en een grote open ruimte voor de werkplekken en daarnaast separate overlegruimte. Op 31 mei 2012 is op de Catharijnesingel 45 het ODHouse officieel geopend.

Wil jij ook bij ons komen werken?

1: Meld je aan voor onze Facebook groep (alleen toegang voor collega’s, klanten en relaties van Online Dialogue)
2: Ben je toegelaten? Dan kun je tot één dag van te voren een werkplek reserveren via de ODhouse website!

De routebeschrijving vind je op onze contactpagina.Niet alle functionaliteiten zijn actief