Coworking | Online Dialogue

Coworking

Online Dialogue House – kennisplek

Voor het reserveren van een werkplek: ODhouse.nl

Het Online Dialogue House (ODHouse) is een open werkplek in het centrum van Utrecht voor iedereen die actief bezig is met het online marketing vak. Van tekstschrijver tot interactie ontwerper en van webanalist tot front-end developer. Ongeacht of je nu onze klant, relatie, collega of gewoon freelancer bent. Wij bieden aan iedereen die lid is van deze besloten Facebook groep elke werkdag gratis een werkplek, geweldige koffie en thee, een lekkere lunch en goede WiFi. Iedereen in het online marketing / social / analytics / development vak is van harte welkom om lid te worden. Voor deze gepassioneerde en enthousiaste vakmensen hebben we 20 prachtige werkplekken gemaakt.

Online Dialogue House binnen

Waarom het Online Dialogue House?

Online Dialogue is de afgelopen jaren steeds verder aan het groeien naar een online kennis ecosysteem van medewerkers en freelancers. Vergaderen in het Online Dialogue HouseAls online consultants en medior en senior online specialisten zitten we nog steeds vaak bij de klant in huis, maar de gezamenlijke momenten werden enorm waardevol gevonden. Op de vele andere co-working plekken vonden we niet wat we zochten qua rust en kwaliteit. In de zoektocht naar de juiste werkplek voor een kennisgericht bedrijf als het onze, kwamen we tot de conclusie dat we dit gewoon zelf moesten gaan regelen!

Gevonden en gestart: in Utrecht-stad, maar dan wel dicht bij het station en parkeergarages. Een eigen etage met veel licht en een grote open ruimte voor de werkplekken en daarnaast separate overlegruimte. Op 31 mei 2012 is op de Catharijnesingel 45 het ODHouse officieel geopend.

Wil jij ook bij ons komen werken?

1: Meld je aan voor onze Facebook groep
2: Ben je aangemeld? Dan kun je tot één dag van te voren een werkplek reserveren via de ODhouse website!

De routebeschrijving vind je op onze contactpagina.Niet alle functionaliteiten zijn actief