Oprichting van de Europese “Task Force – Internet & Psychology”

EFPA
Bart Schutz reisde afgelopen week naar Brussel voor de oprichting van de “Task Force – Internet & Psychology”. Deze task force is onderdeel van de European Federation of Psychology Associations (EFPA). In de task force zitten – naast Bart – 6 Europese Internet-Psychologie professoren, waaronder bijvoorbeeld de vermaarde Britse professor Sonia Livingstone. Het doel is om te zorgen dat Europees en nationaal beleid ten aanzien van internet veel meer gebaseerd gaat worden op psychologische kennis van menselijk gedrag en haar bepalende factoren. De task force heeft daartoe direct 7 activiteiten met deliverables opgesteld. Zij geeft zichzelf tot het 15e European Congress of Psychology in juli 2017 (in Nederland!), om die te verwezenlijken. Een goed begin vinden wij!

Als Online Dialogue zijn we enorm trots op het feit dat Bart Schutz is gevraagd om deze belangrijke en verantwoordelijke taak op zich gaat nemen. Natuurlijk gaan we hem volgen en houden we jullie hierover op de hoogte.

Desiree van der Horst - conversion manager

Er zijn twee dingen waar Desiree als conversie manager elke dag naar streeft: het creëren van blijdschap & het stimuleren van groei. Er zijn veel manieren om dit te doen, maar het verbinden van mensen is hierin de cruciale factor. Meedenken, goed luisteren, het voorzien van de juiste tools en sparren over diverse strategieën zijn daily business. Buiten kantoor loopt ze graag een rondje hard in haar mooie stad Breda, is ze gek op haar thuis-jungle (inclusief huistijger) en draait ze graag 60’s/70’s plaatjes op de platenspeler.