Diensten | Online Dialogue

Diensten

Bij Online Dialogue draait alles om het Dialoog ABC: Academy, Business Solutions en Consultancy. Afhankelijk van uw wensen en behoefte helpen wij u op weg. We leren het je zelf, we nemen je alle werk uit handen of we helpen je ter plaatse mee.

Het platform waarop we gaan optimaliseren maakt ons overigens niets uit. Web, social, mobile, we zijn van alle markten thuis en proberen op zoveel mogelijk platformen de geheimen van optimalisatie en klantgedrag te leren kennen. 

Opleidingen – Academy (we leren het je zelf doen)

Wij leiden jouw online teamleden op tot inhoudelijk sterke webanalisten, online marketeers, webredacteuren, ontwerpers etc. Wij hebben enerzijds datagedreven opleidingen (van dat naar inzichten naar actie) en anderzijds toegepaste wetenschap opleidingen (klantgedrag centraal). Deze geven we in het ODhouse, maar ook inhouse. Opleidingen starten per persoon vanaf 2500 euro (webanalist – theorie – 32 uur).

Lees hier meer over onze twee opleidingen:
√ Opleiding tot fulltime medior webanalist
√ Opleiding online persuasion

Optimalisatie diensten – Business Solutions (wij doen het voor jou)

Onze veelvoudig prijswinnende optimalisatie afdeling behoort tot de besten ter wereld qua online optimalisatie kennis. Als geen ander weten wij op basis van data, onderzoek en toegepaste gedrags- en communicatie wetenschap het verschil te maken in het rendement uit alle digitale kanalen.

Onze FACT & ACT optimalisatie methodiek in combinatie met onze analytics, testing & targeting tool kennis zorgt er voor dat we altijd resultaten scoren, enerzijds in direct effect, anderzijds in lange termijn learnings.

Steeds vaker optimaliseren wij vanuit ons ‘eigen huis’. We maken budgetafspraken en gaan vervolgens testen, heel veel testen. We gaan voor optimale conversieoptimalisatie. Deze dienst is geschikt voor organsiaties die zelf al flink aan het optimaliseren zijn en

  • Diensten: reviews (data, site) vanaf 4000 euro.
  • Inhouse optimalisatie: set-up 9000 euro, daarna vanaf 5000 euro per maand (inclusief tooling).

Organisatie begeleiding – Consultancy & Interim (meewerkend voorman)

Wij hebben veel ervaring met het samenstellen van online teams, implementeren van Lean werkmethodieken aan business kant (FACT & ACT model / snel & slim optimaliseren), bepalen van online strategie en laten groeien via growth hacking methodologie.

Wij begeleiden organisaties in de groei naar online volwassenheid. Voor de invulling van teams leveren wij ook interim managers en senior analisten en online marketeers. Op uurbasis. Trajecten vanaf 10.000 euro per project /5.000 euro per maand.


Geïnteresseerd?

Online Dialogue experts zijn in te huren als consultant, interimmer, projectleider en projectmedewerker op het gebied van internet, klantcontact en dialoog strategie. Van het opzetten hiervan binnen de organisatie, tot het uitvoeren en begeleiden van (mobiele) website en email (campagne) ontwerp, ontwikkeling, toetsing en optimalisatie trajecten en de invulling van de dialogen over alle online en digitale kanalen.

Wij komen graag persoonlijk en vrijblijvend kennismaken >>.Niet alle functionaliteiten zijn actief