Contact | Online Dialogue

Contact

Voor rechtstreeks contact met een consultant, bekijk zijn of haar contactgegevens op de “over ons” pagina.

Online Dialogue

Tel: +3130 4100 170
Fax: +3130 4100 171
Email: info@onlinedialogue.com
Twitter: twitter.com/onlinedialogue

KvK: 302 68 397
Bank: 1513 29 451

Post: Postbus 26, 3500 AA Utrecht
Bezoek: Catharijnesingel 45, Utrecht

Routebeschrijving

Het Online Dialogue House is ideaal bereikbaar, op slechts 250 meter lopen vanaf Utrecht Centraal Station, net buiten Hoog Catharijne en met parkeergarages zoals Moreelsepark, Godebald en Stationstraat om de hoek.

Met openbaar vervoer

Loop vanaf het treinstation/stationstraverse rechtdoor Hoog Catharijne in, richting Vredeburg/Binnenstad. Halverwege vind je aan je rechterhand de ingang naar de ‘Wolff Bioscoop Catharijne’. Loop de gang van de bioscoop in. Aan het einde is een trappenhuis. Hier ga je naar beneden (er is eventueel ook een lift). Ga onderaan de trappen rechts door de deuren naar buiten en steek de kleine straat (Westerstraat) over. Dit is Catharijnesingel 38-46, waar wij op de zesde etage gehuisd zijn.
Online Dialogue House

Met de auto

Met de auto naar het Online Dialogue House? De dichtstbijzijnde parkeergarage is Moreelsepark. Als je de parkeergarage verlaat op straatniveau, dan ga je naar rechts en daarna meteen naar links. Na ca. 150 m vind je aan je linkerhand de ingang van Catharijnesingel 45.


Grotere kaart weergeven

De foto’s die op deze website bij artikelen worden gebruikt vallen of onder creative commons license (veelal via flickr.com, met bronvermelding zoals de license verlangt), mogen worden gebruikt omdat wij een licentie bezitten of zijn afkomstig van http://www.stockfreeimages.com/ waarbij middels deze link aan de licentie voorwaarden is voldaan.Niet alle functionaliteiten zijn actief